ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει «φωτιά» η Τούμπα

Παίρνει «φωτιά» η Τούμπα
Να διατηρήσει το φετινό εντός έδρας αήττητο στην Τούμπα θέλει ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας...

Ο «Δικέφαλος» θέλει να εκμεταλλευτεί την καυτή του έδρα και το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τα μέσα Δεκέμβρη και να πάρει σκορ πρόκρισης για την δύσκολη ρεβάνς στην Ρωσία.

ΠΑΟΚ: Από ήττα (1-0) και μέτρια εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο προέρχεται ο «Δικέφαλος» γεγονός που έκανε έξαλλο τον τεχνικό της ομάδας Μάκη Χάβο. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στην Τούμπα, ενώ είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως και στα 4 φετινά του παιχνίδια έχει πετύχει από ένα γκολ, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ.

Σίγουρα θα απουσιάσουν οι μέσοι Βιτόλο και Φωτάκης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάνταν Ίβιτς που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στην μέση. Αν ο Σέρβος μέσος δεν καταφέρει να αγωνιστεί την θέση του πίσω από τον Σαλπιγγίδη θα πάρει ο Τσουκαλάς. Σε αυτή την περίπτωση παρτενέρ του Γκαρσία στην μεσαία γραμμή θα είναι ένας εκ των Μπαλάφα η Αρίας με επικρατέστερο τον πρώτο.

Στην θέση του τερματοφύλακα υπάρχει ένα ερωτηματικό, αφού ο Κώστας Χαλκιάς έχει ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο και είναι αμφίβολος. Αν δεν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Κρέσιτς.

Πιθανή ενδεκάδα: Χαλκίας (Κρέσιτς), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Λίνο, Γκαρσία, Μπαλάφας (Αρίας), Τσουκαλάς (Ίβιτς), Ελ Ζαρ, Βιερίνια, Σαλπιγγίδης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Έκανε επίδειξη δύναμης στην φάση των ομίλων με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με 18 γκολ. Το πρωτάθλημα στην Ρωσία ξεκινάει τον Μάρτιο και έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τον Δεκέμβριο. Οι Ρώσοι βρίσκονται από την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη.

Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Σλούτσκι, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς οι Οντία, Ολίσε, Γκονζάλες, Λοβ και Χόντα. Μάλιστα οι 3 τελευταίοι αποτελούν τα… βαριά χαρτιά της ρωσικής ομάδας και σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν θα είναι ευχής έργον για τον ΠΑΟΚ.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη-Πόρτο.