ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκέκας: «Κανένα λάθος με την Εθνική»

Γκέκας: «Κανένα λάθος με την Εθνική»
Ο Φάνης Γκέκας παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με το θέμα της Εθνικής ομάδας...

Ο Φάνης Γκέκας παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με το θέμα της Εθνικής ομάδας όσο και για την δική του καριέρα μέχρι τώρα.

Ήσυχη τη συνείδησή του για την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα έχει ο Έλληνας φόρ, όπως δήλωσε στο περιοδικό «Present Days».

«Δεν έχω κάνει κανένα λάθος στο θέμα της Εθνικής», τόνισε.

«Αδικούμαι που δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα. Το αξίζω», πρόσθεσε, ενώ επισήμανε πως δεν θα έλεγε όχι σε πρόταση του Ολυμπιακού ή επιστροφή στη Λάρισα.

«Κανένα λάθος με την Εθνική»

«Δεν θέλω ν’ αναφερθώ σε αυτό το θέμα, αυτή την περίοδο. Δεν έχω κάνει κανένα λάθος στο θέμα της Εθνικής».

«Τιμή κι ας είναι φήμη»

«Δεν γνωρίζω αν όντως ακούστηκε τ’ όνομα μου. Και μόνο ότι βγήκε αυτή η φήμη, πάντως είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Δεν είναι λίγο να λένε ότι σε θέλει «μια» Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα δεν μου είπε κανείς τίποτα».

«Αξίζω να παίξω σε μεγάλη ομάδα»

«Πιστεύω ότι αδικούμαι που δεν έχω παίξει σε μεγάλη ομάδα! Το αξίζω. Αν θα γίνει ή όχι δεν το ξέρω, αλλά υπάρχουν ακόμη χρόνια και πιστεύω ότι μπορεί στο άμεσο ή στο απώτερο μέλλον».

«Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;»

«Γιατί να πω όχι; Αν γίνει μία σοβαρή πρόταση και δελεαστική, που να καλύπτει τα συμφέροντα τα δικά μου, βεβαίως θα την άνοιγα... Γιατί όχι;».

«Επιστρέφω, αρκεί η Λάρισα να είναι εκεί που πρέπει…»

«Το έχω δηλώσει και παλαιότερα και πιστεύω ότι αυτό δεν αλλάζει. Αρκεί η ομάδα να είναι εκεί που πρέπει να είναι. Και σίγουρα να μην βρίσκονται κάποιοι παράγοντες που να θέλουν το κακό της Λάρισας».