ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-0. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Ρώσους πέτυχε ο Νέτσιντ στο 29ο λεπτό...

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-0. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Ρώσους πέτυχε ο Νέτσιντ στο 29ο λεπτό.

ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 0-1

90' - Ακόμα 3 λεπτά

84' - Δυνατό σουτ του Ελ Ζαρ απλο πλάγια θέση, η μπάλα κόρνερ.

77' - Απίστευτη διπλή ευκαιρία για την ΤΣΣΚΑ! Ο Ντουμπιά πλασάρει, αλλά ο Κρέσιτς αποκρούει και στην επαναφορά ο Νέτσιντ κάνει ένα γυριστό σουτ που καταλήγει άουτ.

72' - Μακρινό σουτ του Τσουκαλά, εντελώς άστοχο.

70' - Είκοσι περίπου λεπτά πριν την λήξη και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρεί λύσεις στην επίθεση.

58' - Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στον αγώνα. Ο Γκαρσία εκτελεί φάουλ, η μπάλα χτυπάει στο τείχος, ξαναγυρίζει στον Ουρουγουανό, που πασάρει για τον Ελ Ζαρ ( οποίος μόλις είχε μπει στον αγώνα στην θέση του Βιτόλο), αλλά το πλασέ του απέναντι από τον Ακινφέεβ φεύγει πάνω από την εστία.

55' - Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε στο 55’. Εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς, η μπάλα στην αγκαλιά του Κρέσιτς

46' - Το δεύτερο ημίχρονο βρίσκει τον ΠΑΟΚ να κάνει μια αναγκαστική αλλαγή. Ο Κρέσιτς να περνάει στη θέση του Χαλκιά, που ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων στο 1ο ημίχρονο.

ENAΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΤΕΛΟΣ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

43' - Μεγάλη ευκαιρία για την ΤΣΣΚΑ και μεγάλη απόκρουση από τον Χαλκιά. Πάλι στην φάση ο Νέτσιντ που πλασάρει με τη μία, αλλά ο Χαλκιάς ήταν έκει που έπρεπε.

42' - Σουτ του Νέτσιντ, η μπάλα την αγκαλιά του Χαλκιά.

38' - Μεγάλη φάση για την ΤΣΣΚΑ. Ο Ντουμπιά μπαίνει από αριστερά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αποφεύγει δύο αντιπάλους και σουτάρει, αλλά ο Χαλκιάς απομακρύνει με τα πόδια.

34' - Μακρινό σουτ από τον Βιεϊρίνια, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ακινφέεβ, που δεν ανησυχεί.

29' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ. Σέντρα του Σενίκοβ από αριστερά, ο Νέτσιντ κοντρολάρει ωραία με το στήθος και με αριστερό σουτ νικάει τον Χαλκιά για το 0-1.

26' - O Τόσιτς μόνος από δεξιά δοκιμάζει να πλασάρει με το αριστερό, αλλά η μπάλα φεύγει πολύ πλάγια από την εστία του Χαλκιά.

23' - Σέντρα-σουτ του Κάουνα από αριστερά, πήγε να αιφνιδιάσει τον Χαλκιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

15' - Φοβερή επέλαση του Βιεϊρίνια από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, αλλά αντί να σουτάρει, επιλέγει να πασάρει προς τον Τσουκαλά, με συνέπεια η μπάλα να κοπεί από τους αμυντικούς.

13' - Γυριστή κεφαλιά του Ίβιτς από εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

11' - Φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Βιεϊρίνια, ο Ακινφέεβ απομακρύνει στη δεξιά του γωνία.

3' - Πρώτο σουτ από τον Τσιρίλο, μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Η φάση προήλθε από κόρνερ.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής: Αντρε Μάρινερ (Αγγλία)
Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Ναμπάπκιν, Σενίκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Μαμάεφ, Σεμπέρας, Κάουνα, Τόσιτς, Ντουμπιά, Νέσιντ.

Pre-game

21:51 - Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν το ζέσταμά τους και όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του παιχνιδιού.

21:28 - Μπήκαν στο γήπεδο για ζέσταμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ

21:25 - Τελικά ούτε στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ δεν κάθονται οι Βάγκνερ Λοβ και Χόντα.
Αντίθετα ξεκινάει ο Βιτόλο ο οποίος ήθελε σαν τρελός να παίξει και ο Χάβος πείστηκε ότι για επίπεδο της ετοιμότητάς του.

21:19 - Στο γήπεδο βγήκε και η αποστολή της ΤΣΣΚΑ για προθέρμανση και όπως ήταν αναμενόμενο αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

21:17 - Ο Κώστας Χαλκιάς βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

20:58 - Το κλίμα στις εξέδρες έχει αρχίσει να θερμαίνεται. Η Θύρα 4 έχει σχεδόν γεμίσει. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν συνθήματα κατά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ οι φίλαθλοι της ρωσικής ομάδας αποδοκιμάζουν. Aαξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αρκετά πανό στις θύρες 4, 5 και 6, μερικά από τα οποία είναι γραμμένα στα ρωσικά.

20:49 - Αρκετά από τα πανό που έχουν αναρτήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γραμμένα στα ρώσικα, προκειμένου να γίνονται κατανοητά από τον αντίπαλο.

20:41 - Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν παρατηρητές της UEFA για την καθιερωμένη επιθεώρηση.

20:31 - Στο γήπεδο της Τούμπας έφτασε και το πούλμαν του ΠΑΟΚ.