ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Νίνη και Μαρίνο στο Φάληρο

Με Νίνη και Μαρίνο στο Φάληρο
Με τον Σωτήρη Νίνη και τον Στέργο Μαρίνο στην αποστολή θα πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι του Σαββάτου...

Με τον Σωτήρη Νίνη και τον Στέργο Μαρίνο στην αποστολή θα πάει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι του Σαββάτου.
Οι δύο νεαροί μέσοι του Παναθηναϊκού ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και βρίσκονται στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σωτήρης Νίνης την Παρασκευή (18/02) δεν προπονήθηκε καθώς ορκιζόταν στο Ναυτικό, ωστόσο το απόγευμα θα βρίσκεται κανονικά στην Παιανία για να κάνει έντονο ατομικό πρόγραμμα και να θέσει εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ντέρμπι. Από την πλευρά του ο Στέργος Μαρίνος προπονήθηκε κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επιστροφή του, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κοτσόλης είναι σε αποστολή του Παναθηναϊκού, ενώ όπως αναμενόταν σε αυτή δε βρίσκονται οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που αμφότεροι έκαναν την Παρασκευή θεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Καρνέζης και Λουίς Γκαρσία που είναι επίσης εκτός αποστολής, ενώ για λόγους τακτικής «κόπηκαν» οι Μαυρίας, Δημούτσος, Πλεσί, Καπίνος και ο ανέτοιμος Κλέιτον.

Σε ότι αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος της να ανακοινώνει την 18μελή αποστολή για το ντέρμπι των «αιωνίων».