ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνάντηση οργανωμένων με Μπιτσαξή

Συνάντηση οργανωμένων με Μπιτσαξή
Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών αρκετών ομάδων από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες είχε ο γ.γ. Αθλητισμού Πάνος...

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών αρκετών ομάδων από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες είχε ο γ.γ. Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής.
Ανάμεσα τους και εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών των δύο «αιωνίων» σε μία χρονική συγκυρία κρίσιμη, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Επίσης στη συνάντηση ήταν και εκπρόσωποι της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας, της Παναχαϊκής και άλλων ομάδων.

Η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και βεγγαλικών στα γήπεδα που χρησιμοποιούνται ως όπλα και προκαλούν τραυματισμούς ζήτησε να σταματήσει ο κ. Μπιτσαξής και τόνισε ότι στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο τα παραπάνω θα τιμωρούνται αυστηρότερα.

Οι οπαδοί έδειξαν να μην ενοχλούνται από αυτή την πρόταση ενώ για το αυριανό ντέρμπι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού είπε ότι δεν θα συμβεί τίποτα και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Παράλληλα οι οπαδοί εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τον τρόπο που γίνονται οι εκδρομές τους και κυρίως για το γεγονός ότι τα πούλμαν δεν σταματούν ούτε για τις φυσικές ανάγκες των επιβατών.

Επίσης οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ της διάταξης που προβλέπει την παρουσία στο αστυνομικό τμήμα όσων συλλαμβάνονται για επεισόδια στα γήπεδα την ώρα των αγώνων της ομάδας τους.

Συμπερασματικά φάνηκε να υπάρχει ένας τρόπος… συνεννόησης και πιθανότατα τέτοιου είδους συναντήσεις να επαναληφθούν στο μέλλον.