ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απρόσμενη επίσκεψη σε Σισέ, Γκοβού και Σιμάο

Απρόσμενη επίσκεψη σε Σισέ, Γκοβού και Σιμάο
Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, ...

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, προσπάθησε να ντοπάρει τους Σισέ, Γκοβού και Σιμάο.
Πέντε φίλοι των «πρασίνων», βρέθηκαν στα σπίτια των τριών ποδοσφαιριστών, ζητώντας του να πάρουν τη νίκη, μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Τζιμπρίλ Σισέ, την στιγμή που δέχθηκε την απρόσμενη επίσκεψη, ετοιμαζόταν να πάει την κόρη του στον γιατρό, αλλά μίλησε για λίγο με τους οπαδούς του τριφυλλιού, λέγοντάς τους: «Χρωστάμε μια σπουδαία νίκη στον κόσμο μας κι αυτή θέλουμε να είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Να είσαστε σίγουροι ότι θα τα δώσουμε όλα. Από εσάς θέλουμε να μένετε δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα».

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, κατά την επίσκεψή τους στην οικία του Γκοβού, προσπάθησαν να τον εμψυχώσουν, λέγοντάς του με χαρακτηριστικό τρόπο:
«Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλος παίκτης είσαι. Δείξε την αξία σου και κάνε ένα μεγάλο παιχνίδι μέσα στο Καραϊσκάκη. Όχι τόσο για εμάς, αλλά πιο πολύ για σένα».

Οι πέντε «πράσινοι» οπαδοί, μιλώντας με τον Σιμάο, του τόνισαν, ότι δεν έχουν ξεχάσει πως έμεινε να παίξει με τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός ότι είχε χάσει τον αδερφό του:
«Δεν ξεχνάμε ότι εσύ έβαλες τον Παναθηναϊκό πάνω από μία προσωπική σου τραγωδία με τον χαμό του αδερφού σου. Αυτό το εκτιμήσαμε πάρα πολύ. Έδειξες ότι είσαι μάγκας και ότι έχεις... καρύδια. Θέλουμε στο Καραϊσκάκη να δείξεις την αξία σου».