ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρινάκης: «Να γράψετε ιστορία»

Μαρινάκης: «Να γράψετε ιστορία»
Να… δώσουν πριμ στον κόσμο του Ολυμπιακού, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού… ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης,...

Να… δώσουν πριμ στον κόσμο του Ολυμπιακού, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού… ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την ομιλία του προς του παίκτες.
Λίγο μετά τις 19:30 ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αποχώρησε από το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όπου μεταβεί για να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες των Πειραιωτών για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (19/02) με τους «πράσινους».
Αρχικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που μετέβη στου Ρέντη, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κομινάκη, μίλησε αρχικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και εν συνεχεία με τους ποδοσφαιριστές.

Ο «ισχυρός άνδρας» των Πειραιωτών, ζήτησε τη νίκη απέναντι στους «πράσινους», προκειμένου οι παίκτες του Ολυμπιακού να δώσουν αυτοί… πριμ στον κόσμο της ομάδας, ενώ τους προέτρεψε να γράψουν ιστορία, κάνοντας το «15Χ15» στα εντός έδρας ματς.
«Αυτό που θέλω είναι να αφιερωθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού. Να μην απαντήσετε σε καμία πρόκληση. Ούτε οι διαιτητές μπορούν να σταματήσουν»,
ήταν αρχικά τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Και συνέχισε: «Κερδίστε κι αυτό και πάμε για 15 νίκες σε 15 παιχνίδια να γράψετε ιστορία. Δεν λέμε τίποτα για πριμ. Να δώσετε εσείς πριμ στον κόσμο και μετά θα τα πούμε».