ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φερεντίνος εναντίον… Διονυσίου

Φερεντίνος εναντίον… Διονυσίου
Το σημερινό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, έχει κινητοποιήσει όλο το φίλαθλο κοινό. Μέσα σε...

Του Μιχάλη Βαρδαρου και Γιάννη Φιλιππάκου

Το σημερινό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, έχει κινητοποιήσει όλο το φίλαθλο κοινό. Μέσα σε αυτό το κοινό βρίσκονται και άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Χρήστος Φερεντίνος (Ολυμπιακός) και Άγγελος Διονυσίου (Παναθηναϊκός), ένθερμοι υποστηρικτές των ομάδων τους, καταθέτουν στο newsbomb.gr τη δικιά τους άποψη για το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων του ελληνικού αθλητισμού.

Φερεντίνος: «Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα»

Ο Χρήστος Φερεντίνος , ένθερμος οπαδός του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Newsbomb.gr τόνισε ότι η αγαπημένη του ομάδα είναι φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας γίνονται το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα, ωστόσο εξέφρασε την άποψη ότι σε ενδεχόμενη επικράτηση των «πρασίνων» όλα θα παραμείνουν ανοιχτά στην υπόθεση τίτλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του δημοφιλούς παρουσιαστή:

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, δεν το συζητώ. Είναι καλύτερος σαν ομάδα και έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη στον αγώνα με το Παναθηναϊκό».

Για το αν τελειώνει το πρωτάθλημα σε περίπτωση νίκης των «ερυθρολεύκων:
«Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός ή πάρει ισοπαλία, παίρνει αυτόματα και τον τίτλο αφού θα είναι αδύνατον να καλυφθεί η διαφορά των επτά ή δέκα βαθμών»

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες ανατροπής του σκηνικού σε ενδεχόμενη επικράτηση του «τριφυλλιού»:
«Εννοείτε, ότι αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός και η διαφορά μειωθεί στους τέσσερις βαθμούς, όλα θα παραμείνουν ανοιχτά, καθώς έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα».


Διανυσίου: «Να μη γίνουν τα αίσχη της Ριζούπολης»
Από την πλευρά του, ο Άγγελος Διονυσίου επισήμανε πώς η αγαπημένη του ομάδα, ο Παναθηναϊκός, πρέπει να νικήσει αν θέλει να έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα ενώ τόνισε πως περιμένει κλιμα φανατισμού στο "Καραϊσκακη"

Αναλυτικά ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε για το παιχνίδι του Φαλήρου:
Το ντέρμπι του Φαλήρου είναι δύσκολο ματς, ελπίζω ο Παναθηναϊκός να κερδίσει, γιατί πρέπει να κερδίσει, αφού δεν έχει άλλα περιθώρια και η ισοπαλία ευνοεί τον Ολυμπιακό. Άμα χάσουμε δεν υπάρχει ελπίδα για τον τίτλο και το πρωτάθλημα δε θα έχει ενδιαφέρον.

Την εξέλιξη του πρωταθλήματος ανάλογα με το αποτέλεσμα:
Άμα νικήσει ο Παναθηναϊκός μπαίνει δυνατά στο πρωτάθλημα, αφού μετά ο Ολυμπιακός θα έχει συνεχόμενα ντέρμπι και μπορεί να χάσει βαθμούς.

Για τον Σισέ και το κλίμα του αγώνα.
Ο Σισέ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον στόχο της. Περιμένω κλίμα φανατισμού στο ''Καραισκάκης'' και ελπίζω να μην γίνουν τα αίσχη της Ριζούπολης.