ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Νίνη βασικό

Με τον Νίνη βασικό
Στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι θα βρίσκεται τελικά ο Σωτήρης Νίνης, όπως έκανε γνωστό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...

Στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι θα βρίσκεται τελικά ο Σωτήρης Νίνης, όπως έκανε γνωστό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Μετά το μεσημεριανό γεύμα που είχαν στην Παιανία οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, έμαθαν από τον Πορτογάλο προπονητή το ποιοι θα είναι οι έντεκα που θα πατήσουν το χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 19:30 του Σαββάτου για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο 64χρονος προπονητής προτίμησε να βάλει σε θέση δεξιού μέσου τον Σωτήρη Νίνη, παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας χαφ έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, αντί του Σίντνεϊ Γκοβού. Ο λόγος είναι ότι ο Γάλλος παρουσιάστηκε αρκετά κακός στις τελευταίες προπονήσεις και δεν έπεισε τον Φερέιρα, ο οποίος σε διαφορετική περίπτωση θα επέλεγε να στηριχθεί στην εμπειρία του πρώην άσου της Λιόν.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή και τον άξονα, οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης θα είναι το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα κινηθεί ο Καραγκούνης.
Σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή, στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Λέτο, με τον Σωτήρη Νίνη όπως αναφέραμε στο δεξί, την ώρα που την γνώριμη θέση του στην κορυφή της «γραμμής κρούσης», θα πάρει ο Τζιμπρίλ Σισέ.