ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός πήρε την πολύτιμη νίκη

Ο Ολυμπιακός πήρε την πολύτιμη νίκη

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού σε ένα ματς θρίλερ...

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού σε ένα ματς θρίλερ.
Πολλά τα παράπονα για την διαιτησία του Καλόπουλου από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Αυτό το ντέρμπι τα είχε όλα… Βάφτηκε κόκκινο, όπως και ο τίτλος, αλλά θα μπορούσε να βαφτεί πράσινο, αν στο τέλος, δεν χαλούσαν την, ομολογουμένως όμορφη παράσταση και των δύο ομάδων οι διαιτητές…

Στο +10 οι ερυθρόλευκοι, αφού μετά το 2-1 ουδείς μπορεί να πιστεύει ότι αυτή η διαφορά μπορεί να καλυφθεί, αλλά…

Ένα μεγάλο αλλά, για το κατά πόσο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα ο Σαραϊδάρης, με την ακύρωση του πεντακάθαρου δεύτερου τέρματος του Κατσουράνη στο 83’. Μιραλάς και Τζεμπούρ οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, οι οποίοι πανηγύρισαν ξέφρενα τη νίκη της ομάδας τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1 (20' Μιραλάς, 91' Τζεμπούρ - 57' Λέτο)

97' - ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

93' - Κοκκινη κάρτα στον Τοροσίδη για χτύπημα στον Λέτο.

91' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Σέντρα του Ζαϊρί από τα δεξιά, κεφαλιά του Ντουντού και ο Τζιμπούρ αφού κοντρολάρει στέλνει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Τζόρβα στα δίχτυα.

90' - 3 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ

85' - Τα πάντα είναι ρευστά στο ντέρμπι.

81' - Ακυρωθέν γκολ για τον Παναθηναϊκό! Ο Λέτο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πάρντο έδιωξε με γροθιές, ο Σίλβα σούταρε, νέα επέμβαση από τον Πάρντο, ενώ ο Κατσουράνης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

80' - Απίστευτη φάση για τον Ολυμπιακό. Τρομερή ντρίμπλα του Ζαϊρί από τα δεξιά, ο Τζιμπούρ πήρε την μπάλα αλλά το σουτ του από το σημείο του πέναλτι έδιωξε με τάκλιν ο Σαριέγκι.

75' - Φάουλ του Ριέρα από τα αριστερά, η μπάλα περνάει απ' όλους και ο Σισέ διώχνει μακριά. Στην συνέχεια της φάσης, ο Μοδέστο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

72' - Η φάση του αγώνα για τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Σισέ έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, όμως ο Πάρντο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

68' - Σουτ κεραυνός από τον Ριέρα, ο Τζόρβας διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

68' - Νέο λάθος από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο κέντρο, ο Λέτο παίρνει την μπάλα, πασάρει στον Σισέ, όμως ο Πάρντο τον προλαβαίνει και μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

63' - Πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος. Δυνατό διαγώνιο σουτ του Ριέρα λίγο έξω από την περιοχή, ο Τζόρβας έδιωξε με γροθιές.

57' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Λέτο, που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από πλάγια δεξιά θέση.

55' - Πιο δυνατά έχει μπει στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός.

53' - Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει. Ο Νίνης έβγαλε ωραία κάθετη για τον Σισέ, όμως το σουτ του Γάλλου μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

51' - Σουτ από τον Νίνη, η μπάλα ψηλά άουτ.

46' - Στη σέντρα ο Παναθηναϊκός

ENAΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΤΕΛΟΣ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45'+3' - Καλή στιγμή για τοπν Παναθηναϊκό, με τον Νίνη να βρίσκει χώρο λίγο έξω από την περιοχή και να σουτάρει, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο

45’+2’ - Προσποιήσεις του Καραγκούνη έξω από την περιοχή ο οποίος κάνει του σουτ αλλά η μπάλα πάει άουτ.

45' - 3 τα λεπτά των καθυστερήσεων.

39' - Ωραία πάσα με τη μια του Ριέρα για τον Τζιμπούρ, ο Σπυρόπουλος έδιωξε πριν ο Γαλλοαλγερινός βγει τετ α τετ με τον Τζόρβα.

38' - Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Σέντρα του Βύντρα από τα δεξιά, ο Κατσουράνης κέρδισε την κεφαλιά, αλλά ο Πάρντο μπλόκαρε την μπάλα.

36' - Κατοχή μπάλας: 11 λεπτά ο Ολυμπιακός, 6 λεπτά ο Παναθηναϊκός

35' - Μετά το γκολ βλέπουμε πιο πολλές «κοκορομαχίες» παρά ποδόσφαιρο.

28' - Σέντρα του Βύντρα, κεφαλιά του Σισέ την οποία μπλοκάρει εύκολα ο Πάρντο.

22' - Διακοπή στον αγώνα από τον καπνό των καπνογόνων. Ο εκφωνητής λέει από τα μεγάφωνα: «Το ζήτησε και ο Βαλβέρδε να μην γίνουν διακοπές και να μην χαθεί ο ρυθμός της ομάδας»

20' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Φάουλ για τον Ολυμπιακό όπου έκανε κομπίνα. Ο Ιμπαγάσα έδωσε πάσα στον Μιραλάς και εκείνος απέναντι από τον Τζόρβα πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

16' - Έξυπνη μπαλιά του Ιμπαγάσα για τον Ριέρα, όμως ο Ισπανός δεν θα προλάβει να τσιμπήσει την μπάλα. Μπλόκαρε εύκολα ο Τζόρβας.

15’ - Σουτ του Μιραλάς από διαγώνια θέση, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

7’ - Κόρνερ για τον Ολυμπιακό, κεφαλιά από τον Μέλμπεργκ, η μπάλα άουτ.

5’ - Πέντε λεπτά στο παιχνίδι και οι δυο ομάδες έχουν μπει δυνατά και επιθετικά

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ υστέρα από 5 λεπτά καθυστέρησης




*- Μια κροτίδα έσκασε πίσω από τον Τζόρβα και ο πορτιέρο του ΠΑΟ έφυγε από την εστία του. Διαμαρτυρίες στον διαιτητή από τον Καραγκούνη.

*- Καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα λόγο των καπνογόνων. Μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αλλάζουν πασούλες.

ΓΗΠΕΔΟ: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τρύφωνας (Κέρκυρας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ριέρα, Μιραλάς, Φουστέρ, Τζεμπούρ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης, Σισέ

Στον πάγκο του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Μανιάτης, Ντουντού, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Χολέμπας, Ρόμενταλ

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Γκοβού, Μαρίνος, Σιμάο, Πετρόπουλος



Παρακολουθήστε το χρονικό του ντέρμπι από το μεσημέρι κάνοντας κλικ εδώ!