ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τραμπουκισμοί και οχετός»

«Τραμπουκισμοί και οχετός»
Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κινηθεί με κάθε τρόπο για τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης»...

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κινηθεί με κάθε τρόπο για τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ του Σαββάτου (19/2) σύμφωνα με δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γόντικας μίλησε στον "sentra fm 103.3" αναφερόμενος σε όλα τα θέματα που έλαβαν χώρο στο "Γ. Καραϊσκάκης", τον Μαρινάκη, τη διαιτησία και το τι θα γίνει από εδώ και πέρα από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε:

Για την επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι:

«Δυστυχώς έγιναν κάποια πράγματα που όχι δεν κοσμούν αλλά δυσφημούν και πάνε χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Σε αυτά συμμετείχαν κάποιοι που θέλουν να λέγονται θεσμικοί παράγοντες όπως ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Είναι αίσχη και σε συνδυασμό με τα διαιτητικά εγκλήματα μας πάνε σε μια εικόνα μην πω τώρα τι...».

Για τη στάση της Αστυνομίας και του εισαγγελέα:

«Δεν ξέρω αν ήταν μπροστά οι αρμόδιοι, οι επιφορτισμένοι με τα μέτρα της τάξης. Με την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο προπηλακίστηκαν και χτυπήθηκαν τέσσερις αθλητές μας. Υπήρξαν σκηνές απείρου κάλους με τον κύριο Μαρινάκη και αθλητές του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια με διαλόγους με χυδαίες εκφράσεις στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Για μας το χτεσινό ματς το έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός.
Δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ στην φάση του Κατσουράνη. Αυτά είναι εγκλήματα που παραπέμπουν αλλού. Δεν θα σταματήσουμε εδώ όμως. Δεν θέλουμε να κινηθούμε εν θερμώ. Σκεφτόμαστε πολλά και σοβαρά και θα αποφασίσει το ΔΣ του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει κανένα πρωτάθλημα. Είναι πλαστό».

Για τις δηλώσεις του Μαρινάκη ότι δεν χτύπησε κανείς τον Σισέ:

«Εντάξει και εγώ μπορώ να δηλώσω ότι αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι. Όταν είμαι μπροστά και βλέπω ο ίδιος ξέρω καλά τι λέω. Είμαι αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς. Όταν ξέρω τι έχει γίνει δεν περιμένω από κανέναν να μου πει κάτι».

Για τις δηλώσεις του Σισέ:

«Η δήλωση έχει γίνει σε στιγμή συναισθηματικής φόρτισης. Ίσως και εγώ στη θέση του αν έβλεπα τα χτεσινά αίσχη να αισθανόμουν κάπως έτσι,. Οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν θερμώ. Οι αποφάσεις κυρίως που αφορούν μια ομάδα κι έναν παίκτη όπως είναι ο συγκεκριμένος δεν παίρνονται εν θερμώ. Θα συζητηθούν σε βάθος».

Για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να μιλάει για διαιτησία:

«Να μην πάρω ένα - ένα τα παιχνίδια που κέρδισε ο Ολυμπιακός. Δεν θέλω να αναφερθώ με λεπτομέρειες. Αυτό το χάλι και η κατάντια δεν μπορεί να συνεχιστεί. Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να αναλάβει το κόστος των αποφάσεων που πρέπει να παρθούν, ας πάει σπίτι του. Αν παραμείνουν οι τρεις κύριοι οι χτεσινοί και δεν διαγραφούν, όποιος έχει αυτή την ευθύνη πρέπει να πάει σπίτι του. Δεν θα σταματήσουμε να το λέμε».

Για τις σκέψεις που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό σχετικά με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη προεδρία της Σούπερ Λιγκ:

«Δεν υπάρχει δυνατότητα ο άνθρωπος αυτός να συνεχίσει να είναι ο θεσμικός παραστάτης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αυτός ο οποίος δίκην μπράβων σπρώχνει και προπηλακίζει παίκτες του Παναθηναϊκού στο διάδρομο των αποδυτηρίων. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη θέση μας για να προωθούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Ας πάει να παραιτηθεί. Δεν έχει καμία έξωθεν καλή μαρτυρία και δεν έχει και την εμπιστοσύνη. Φαίνεται ότι ήταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα η δήλωση που έκανε ο κύριος Πηλαδάκης ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για τις αντιδράσεις του Τάσου Μητρόπουλου:

«Όταν θέλει ένας σύλλογος να ελέγξει τον κόσμο και τα στελέχη του μπορεί να το κάνει. Όταν δεν θέλει και τους αφήνει και τους παροτρύνει, ορίστε τα αποτελέσματα».

Για την υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού στη Παιανία:

«Ο κόσμος ήρθε να συμπαρασταθεί στους παίκτες και να τους πει ότι τους θεωρεί πρωταθλητές και ηθικούς νικητές. Είπαν σε πολύ έντονο ύφος ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιδράσει και να ξέρουν ότι θα αντιδράσει».

Για τις αντιδράσεις των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού:

«Δεν θέλω να προκαταλάβω κάποιες διαδικασίες που θα γίνουν πολύ σύντομα. Αυτά που έγιναν χτες μας πάνε πίσω πάρα πολλά χρόνια».

Για το ενδεχόμενο ρεβανσισμού:
«Η αποστολή του Ολυμπιακού ήρθε τον Οκτώβριο στο ΟΑΚΑ, όλος ο Παναθηναϊκός και εγώ προσωπικά κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να μην τους ακουμπήσει ούτε μύγα. Αν είδατε το ίδιο και χτες τι να πω...».