ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θρίαμβος Σέλτικ στο «Old Firm»

Θρίαμβος Σέλτικ στο «Old Firm»
Με το άνετο 3-0 επικράτησε η Σέλτικ στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Σκωτίας απέναντι στην Ρέιντζερς...

Μπορεί το ντέρμπι ανάμεσα στις Σέλτικ και Ρέιντζερς να είναι από τα πιο σημαντικά του κόσμου, ωστόσο στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική οι «Κέλτες» επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους.

Η ομάδα του Νιλ Λένον επικράτησε με 3-0, καθαρίζοντας το παιχνίδι ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Χούπερ με τα δύο του τέρματα (17’, 28’), έδωσε τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Κόμονς στο 70’ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας μία αρκετά καλή παρουσία.

Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» αποσπάστηκαν στους οκτώ βαθμούς από τους «διαμαρτυρόμενους», έχοντας όμως δύο παιχνίδια περισσότερα.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Ιζαγκουίρ, Μαϊστόροβιτς, Γουίλσον, Μούλγκρου, Μπράουν, Λέντλεϊ, Μπαράμ Καγιάλ (60’ Σουνγκ Γεούνγκ), Σαμαράς, Κόμονς (82’ Φόρεστ), Χούπερ (85’ Στόουκς)
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Γουέιρ, Πάπατς, Γουίτακερ, Μπάρτλεϊ, Μπουγκέρα, Εντού, Ντέιβις, Νέισμιθ (46’ Λάφερτι), Ντιούφ (68’ Χίλι), Γέλαβιτς.