ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατηφόρα δίχως τέλος για τη Στουτγκάρδη

Κατηφόρα δίχως τέλος για τη Στουτγκάρδη
Ακόμα μία ήττα για την Στουτγκάρδη που ηττήθηκε με 4-2 από την Λεβερκούζεν...

Ακόμα μία ήττα για την Στουτγκάρδη που ηττήθηκε με 4-2 από την Λεβερκούζεν και η προσπάθειά της για παραμονή γίνεται ακόμα δυσκολότερη.

Με μόλις μία εκτός έδρας επικράτηση, η Στουτγκάρδη δεν μπορούσε να ελπίζει σε πολλά στην «Μπάι Αρίνα», όπου η Μπάγερ Λεβερκούζεν παρουσιάζεται τουλάχιστον σταθερή.

Οι «ασπιρίνες» «βύθισαν» ακόμα περισσότερο την Στουτγκάρδη, η οποία έφυγε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με τέσσερα γκολ στην πλάτη. Αυτή τη φορά η Λεβερκούζεν επικράτησε με 4-2 και βρίσκεται στο μείων δέκα από την κορυφή.

Ο Κίσλινγκ στο 7’ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Γιούπ Χάϊνκες με τον Χάρνικ να ισοφαρίζει στο 16’. Ο Κάστρο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 41’ με τον Κουζμάνοβιτς να φέρνει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια στο 52’.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ωστόσο η Λεβερκούζεν έφτασε στη νίκη με τα τέρματα των Ράιναρτζ (81’) και Κίσλινγκ (90’). Πλέον η Στουτγκάρδη βρίσκεται τέσσερις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να καλύψει την διαφορά από μία εκ των Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Άντλερ, Σάαμπ (59’ Ντερντιγιόκ), Ράιναρτζ, Χίπια, Κάντλετς, Βίνταλ (62’ Μπέντερ), Ρόλφες (65’ Μπάλακ), Σαμ, Ρενάτο Αουγκούστο, Κάστρο, Κίσλινγκ
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλριχ, Μπουλαρούζ, Τασί, Ντελπιέρ, Μολινάρο, Τρες, Κουζμάνοβιτς, Χάρνικ (76’ Νίντερμαϊερ), Χάιναλ (84’ Σίπλοκ), Οκαζάκι (66’ Γκέμπχαρτ), Κακάου