ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαβορί ο Μοντέλα

Φαβορί ο Μοντέλα
Η αποχώρηση του Ρανιέρι από τον πάγκο της Ρόμα εκτός από ξαφνική, έγινε και σε πολύ περίεργο χρονικό σημείο.

Η αποχώρηση του Ρανιέρι από τον πάγκο της Ρόμα εκτός από ξαφνική, έγινε και σε πολύ περίεργο χρονικό σημείο.

Η διοίκηση των Τζιαλορόσι αλλάζει χέρια και το ποιος είναι υπεύθυνος να προσλάβει νέο προπονητή είναι λίγο θολό. Σίγουρα η Ροζέλα Σένσι δεν μπορεί να έχει λόγο στην απόφαση, μιας και σύντομα δε θα βρίσκεται στο πόστο όπου βρίσκεται σήμερα. Από την άλλη, η Unicredit δεν έχει τις τεχνικές ικανότητες για να κάνει μια τέτοια επιλογή, ενώ οι «Αμερικανοί» δεν έχουν προς το παρόν κανέναν έλεγχο. Με λίγα λόγια, το πρόβλημα τής Ρόμα γίνεται όλο και πιο περίπλοκο.

Η πιο λογική επιλογή, λοιπόν, δείχνει να είναι αυτή του πρώην άσου και νυν προπονητή των Νέων της ομάδας, Βιντσέντζο Μοντέλα. Αφ’ ενός η επιλογή του για τη θέση του προπονητή μπορεί να θεωρηθεί προσωρινή, άρα μπορεί να γίνει αποδεκτή και από τους τρεις διοικητικούς φορείς, και αφ’ ετέρου είναι από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο λαό της Ρόμα. Ενδεικτικά, μετά την απίστευτη ήττα με 4-3 από την Τζένοα, περισσότεροι από πενήντα φίλους της ομάδας περίμεναν το λεωφορείο της αποστολής και αποδοκίμασαν τους παίκτες. Αντιθέτως, όταν μετά από λίγο έφτασε και το πούλμαν με τους Νέους, ο κόσμος τραγούδησε συνθήματα υπέρ του Μοντέλα, ενθαρρύνοντάς τον για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες και όπως δήλωσε και η αιφνιδιασμένη από την παραίτηση του Ρανιέρι, Ροζέλα Σένσι: «Θα αποφασίσουμε τη Δευτέρα».

Συντάκτης: Ευθύμης Κούρτης