ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλοι παρόντες στο σημερινό συμβούλιο του ΠΑΟ

Όλοι παρόντες στο σημερινό συμβούλιο του ΠΑΟ
Ο Δημήτρης Γόντικας ετοιμάζεται να καλέσει όλους τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχουν...

Ο Δημήτρης Γόντικας ετοιμάζεται να καλέσει όλους τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχουν στο έκτακτο ΔΣ της Δεύτερας (21/02, 17:00) στα γραφεία των «πρασίνων».

Η διεξαγωγή του διοικητικού συμβουλίου θα γίνει εν τέλει στις 17:00, κάτι που οριστικοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, μετά τη διαβεβαίωση των μελών ότι θα δώσουν το «παρών».

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» φέρεται έτοιμος να ζητήσει και από όλους τους μετόχους της «πράσινης» ΠΑΕ να δώσουν το «παρών» στη συνεδρίαση που θα γίνει εκτάκτως το απόγευμα της Δευτέρας, έτσι ώστε να χαραχθεί η στρατηγική που θα έχει από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός, μετά τα όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Σάββατο.

Οι «πράσινοι» μέτοχοι εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι του Φαλήρου και αναμένεται να δώσουν το «παρών» για να λάβουν τα μέτρα τους. Για την ώρα θεωρείται δεδομένη η παρουσία όλων των μελών του ΔΣ, όπως και του Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά και του Νικόλα Πατέρα, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να παραβρεθούν και οι υπόλοιποι μετά τις επαφές που είχαν με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο τις τελευταίες ώρες.

Το διοικητικό συμβούλιο των «πρασίνων» ούτως ή άλλως θα λάμβανε χώρα μετά το ντέρμπι, όπως είχε αποφασιστεί, ωστόσο αυτή τη φορά τα θέματα που θα απασχολήσουν είναι «καυτά»! Ο Δημήτρης Γόντικας έχει ήδη ενημερώσει άλλωστε όλους τους μετόχους για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι αλλά και για τις κινήσεις που ετοιμάζονται από εδώ και πέρα.

Αναμένεται ουσιαστικά μέσω του ΔΣ να επικυρωθεί από τους μετόχους ότι θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο επόμενο συμβούλιο της Λίγκας, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό τα γεγονότα του Σαββάτου να φτάσουν στην FIFA και την UEFA με τη μορφή καταγγελίας.

Επίσης, υπάρχει σκέψη να κινηθούν οι «πράσινοι» νομικά για τα όσα έγιναν στη φισούνα και τα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ δεδομένα θα ζητηθεί και η διαγραφή του διαιτητικού τρίου του ντέρμπι από τους πίνακες της ΚΕΔ.