ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ του ΠΑΟ

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ του ΠΑΟ
Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ του ΠΑΟ. Από νωρίς στα...

Από νωρίς στα γραφεία βρίσκονταν ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Στέφανος Ησαΐας.

Οι δύο πρώτοι που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, περίπου στις 16:40, ήταν οι Παναγιώτης Δάβαρης και Μανώλης Πενθερουδάκης.

Πέντε λεπτά αργότερα έφτασε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είχε έναν μικρό διάλογο με λιγοστούς οπαδούς τους τριφυλλιού που βρίσκονται έξω από τα γραφεία, στους οποίους συνέστησε ηρεμία.

Ακολούθησε ο Αργύρης Μήτσου, ενώ ελάχιστα λεπτά αργότερα, ήρθε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Γύρω στις 16:55 στα γραφεία έφτασε ο Παύλος Γιαννακόπουλος και αμέσως μετά, οι Δομάζος και Αντωνιάδης, οι οποίοι επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, με οδηγό τον πρώτο.
Ο Αντώνης Αντωνιάδης, θα εκπροσωπήσει τον Νικόλα Πατέρα, αφού ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δεν θα παραβρεθεί στο Δ.Σ.

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα σε κάμεραμαν και οπαδό του Παναθηναϊκού, για άγνωστο λόγο, οι οποίοι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων ήταν καταλυτική, αφού τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τη στιγμή του επεισοδίου, πέρασαν μέσα στα γραφεία, οι Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης.

Στις 17:16, έκαναν την εμφάνισή τους,οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης και Μαρία Ζούλα Λομβάρδου.

Δέκα λεπτά αργότερα προσήλθε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΗΠΕΛ, Βαγγέλης Σαμαράς.

Απών από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. είναι ο Γιώργος Νίκας,ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Το διοικητικό συμβούλιο ξεκίνησε γύρω στις 17:35, με περίπου 50 οπαδούς του τριφυλλιού να βρίσκονται κάτω από τα γραφεία, σε ήρεμο κλίμα.

Στις 18:10 αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε στις 19:00, με τον Αργύρη Μήτσου να αποχωρεί πρώτος από τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη συνεδρίαση.