ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιμπαγάσα: "Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό"

Ιμπαγάσα: "Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό"
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δήλωσε ευτυχισμένος που ανήκει στον Ολυμπιακό και δεν δίστασε να τονίσει...

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δήλωσε ευτυχισμένος που ανήκει στον Ολυμπιακό και δεν δίστασε να τονίσει ότι βλέπει το μέλλον του γεμάτο θριάμβους με την ερυθρόλευκη φανέλα…

«Το μέλλον μου είναι εδώ στον Ολυμπιακό και το βλέπω γεμάτο θριάμβους! Φέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα και του χρόνου θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και να κάνουμε κάτι σπουδαίο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στο ρόστερ της κορυφαίας ελληνικής ομάδας. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε ευτυχισμένοι στη χώρα σας και περήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού…» τόνισε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά στο πρόσφατο ντέρμπι του Φαλήρου, ο «El Cano» υπογράμμισε:

«Ήταν περίεργο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό… Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε καλά, στο δεύτερο όχι τόσο. Τα ντέρμπι είναι έτσι... Ήμασταν πιο τυχεροί και σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό ένα πολύτιμο γκολ το οποίο μας επιτρέπει να γιορτάσουμε μια μεγάλη νίκη και παράλληλα να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο. Η αλήθεια είναι ότι μας προβλημάτισε η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο, κάναμε το γκολ και όλα πήγαιναν όπως θέλαμε. Στην επανάληψη όμως μας δημιούργησαν προβλήματα, έβαλαν το γκολ και μετά είχαν και την ψυχολογία. Μας κόστισε αυτό, όμως στα τελευταία λεπτά βρήκαμε δυνάμεις και καταφέραμε να κάνουμε φάσεις για το 2-1. Ευτυχώς το σημειώσαμε και τώρα ο κόσμος μπορεί να πανηγυρίσει…»

Ο «μαέστρος» του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι η… κομπίνα στο φάουλ, από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι «δουλεμένη» στην προπόνηση:

«Η φάση του γκολ με τη δική μου πάσα στον Κέβιν είναι κάτι που το δουλεύουμε συνέχεια στις προπονήσεις. Το έχουμε κάνει δεκάδες φορές και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε στην εντέλεια στο ντέρμπι... Ο κόουτς επιμένει συνεχώς να δουλεύουμε τις στημένες φάσεις με διάφορα τέτοια κόλπα. Άλλες φορές σου βγαίνουν στους αγώνες, άλλες όχι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε διάφορα πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις να πετυχαίνουν σε ματς και ειδικά σε ντέρμπι…»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, εξάλλου, αφιέρωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στους φιλάθλους του Ολυμπιακού:

«Είμαστε πιο κοντά στον τίτλο, αλλά θέλουμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου έχοντας μόνο νίκες. Δεν εφησυχάζουμε!.. Μας περιμένουν ακόμα επτά αγώνες στους οποίους θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και άξιοι πρωταθλητές. Ο κόσμος μας μπορεί να γιορτάζει από τώρα… Αξίζει κάθε χαρά γιατί είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου! Δεν συγκράτησαν τον ενθουσιασμό τους για τη νίκη και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Τους αφιερώνουμε τη νίκη και τους θέλουμε πάντα στο πλευρό μας...»