ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεκιούριτι χτύπησε τον Σισέ!

Σεκιούριτι χτύπησε τον Σισέ!
Για χτύπημα του Σισέ από άνθρωπο που φορούσε διακριτικά προσωπικού ασφαλείας...

Για χτύπημα του Σισέ από άνθρωπο που φορούσε διακριτικά προσωπικού ασφαλείας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κάνει λόγο η έκθεση της αστυνομίας.

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έκθεση της αστυνομίας, επιβαρύνουν ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό καθώς αναφέρεται ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη του ντέρμπι εισέβαλλαν περίπου 700 οπαδοί και από αυτούς οι 150 κινήθηκαν προς τη φισούνα προπηλακίζοντας παίκτες του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρεται πέντε με έξι παίκτες των «πρασίνων» δέχθηκαν τους προπηλακισμούς ενώ δύο με τρεις έχουν χτυπηθεί μετά από επιθέσεις που δέχθηκαν. Μεταξύ αυτών είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ για τον οποίο αναφέρεται «ο ποδοσφαιριστής Σισέ χτυπήθηκε από τουλάχιστον δύο άτομα, ένα εκ των οποίων φορούσε γιλέκο σεκιούριτι».

Σε ότι αφορά τον Λέτο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρεται ότι ο Αργεντινός ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και συγκρατήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις.

Αυτό που προκύπτει στην παρούσα φάση από την έκθεση, είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κατηγορηθεί για εκτεταμένα επεισόδια και όχι για ευρείας κλίμακας, με συνέπεια να κινδυνεύει με βαρύτατη τιμωρία.