ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κάθε πόντος ένα δώρο ζωής»

«Κάθε πόντος ένα δώρο ζωής»
Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, ομάδες εθελοντών των Γιατρών...

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, ομάδες εθελοντών των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) θα βρίσκονται στον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λιέτουβος Ρίτας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να υποστηρίξει τα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κατά του παιδικού υποσιτισμού.

Στόχος της παρουσίας των ομάδων είναι η καλύτερη ενημέρωση των φίλων του Παναθηναϊκού γύρω από αυτή την ενέργεια του συλλόγου που στόχο έχει να συγκεντρώσει περισσότερα γεύματα συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του μεγάλου αυτού ιατρικού προβλήματος που απειλεί παγκοσμίως εκατομμύρια παιδικές ζωές.

Κάθε 6 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει από τις επιπτώσεις του, ενώ κάθε χρόνο 5 εκ. παιδιά χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας του. Η ευαισθητοποίηση όλων μας απέναντι σε αυτό το πρόβλημα είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης του. Με μια μικρή οικονομική συνεισφορά μπορούμε να εξασφαλίσουμε σε αυτά τα παιδιά μια ελπίδα ζωής.

Η παρουσία των ομάδων ενημέρωσης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στον αγώνα της Τετάρτης είναι μια ακόμα ευγενική πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην καταπολέμηση του παιδικού υποσιτισμού.