ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλήσεις της πειθαρχικής σε Ολυμπιακό και Ριέρα

Κλήσεις της πειθαρχικής σε Ολυμπιακό και Ριέρα
Όπως ήταν αναμενόμενο η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τις

Όπως ήταν αναμενόμενο η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τις κλήσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.
Επίσης, κλήθηκε σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Ριέρα (κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών) επειδή στον αγώνα με την ΑΕΚ χτύπησε εκτός φάσης τον Καφέ, μία πράξη του διέλαθε της προσοχής του διαιτητή.

Αναλυτικά οι κλήσεις:
-ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος- ΠΑΕ Άρης.

-ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος – ΠΑΕ Άρης.

-ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ Ηρακλής.

-ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Λάρισα.

-ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΕ Ηρακλής.

-ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π. Μαρινάκη (μασέρ), Τ. Μητρόπουλο (Γεν. Αρχηγό): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π. Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Στην κλήση της ΠΑΕ Ολυμπιακός συμπεριλαμβάνονται συνημμένες οι υπ’ αριθ. πρωτ. 6959/2011 και 6961/2011 πειθαρχικές διώξεις του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος Riera Ortega κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διότι: «Στο 48΄ λεπτό του πιο πάνω αγώνα βιαιοπραγήσατε κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή ΚΑΦΕ Π. και συγκεκριμένα εκτός φάσης τον χτυπήσατε πισώπλατα με γροθιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή».