ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίο με ψηλά το κεφάλι ο ΠΑΟΚ

Αντίο με ψηλά το κεφάλι ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το Europa League καθώς έφερε ισοπαλία 1-1 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Λουζνίκι και σε συνδυασμό με την ήττα..

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το Europa League καθώς έφερε ισοπαλία 1-1 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Λουζνίκι και σε συνδυασμό με την ήττα της Τούμπας με 1-0, σταματάει την πορεία του στους «32» της φετινής διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ καλά στο παγωμένο στάδιο της ρώσικης πρωτεύουσας και παρ’ ότι είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να μετουσιώσει ένα ακόμα γκολ το οποίο θα του έδινε και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟΚ 1-1

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90' - 6 λεπτά οι καθυστερήσεις! Με το 1-1 περνάει η ΤΣΣΚΑ.

90' - Φτάσαμε στο 90' και ο ΠΑΟΚ τα παίζει όλα για όλα.

79' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ. Ο Κρέσιτς απέκρουσε το πέναλτι του Λοβ, η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια ο Ιγκνάσεβιτς έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

78' - ΠΕΝΑΛΤΙ για την ΤΣΣΚΑ. Ο Τόσιτς μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κρέσιτς και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.

75' - Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Μουσλίμοβιτς έδωσε έξυπνη κάθετη για τον Ίβιτς, εκείνος έκανε συρτή σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Σαλπιγγίδης δεν έκανε καλά την προβολή από την μικρή περιοχή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. Μεγάλη ευκαρία για να γίνει το 0-2!

* Με το γκολ του "Μούσλι", ο αγώνας πάει στην παράταση!

67' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Τραγικό λάθος του Τσεπτσούκοβ με τον Μπερεζούτσκι, ο Μουσλίμοβιτς έκλεψε την μπάλα και σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ.

62' - Ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ, Ακινφέεβ, δεν μπορεί να συνεχίσει μετά την σύγκρουσή του με τον Σαλπιγγίδη.

59' - Επικίνδυνα βγήκε στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ με τον Σαλπιγγίδη, όμως ο Ακινφέεβ βγήκε γρήγορα και πρόλαβε να μπλοκάρει την μπάλα. Στο έδαφος ο Ρώσος πορτιέρο, αφού η σύγκρουση με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ ήταν σφοδρή.

50' - Ο Νέσιντ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

46' - Ο Βιεϊρίνια έδωσε πάσα για τον Λίνο, εκείνος έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά, αλλά η προβολή του Μουσλίμοβιτς από την μικρή περιοχή, θα περάσει λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ακινφέεβ.

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

TEΛΟΣ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

41' - Διπλή ευκαιρία για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να κάνει το 1-0. Ωραίο 1-2 του Λαβ με τον Νέσιρ, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ έδιωξαν, ενώ το σουτ του Μαμάεβ κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Κρέσιτς.

38' - Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ για τον ΠΑΟΚ και διώξιμο των αμυντικών, ο Τσιρίλο έκανε απευθείας το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

36' - ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΟΚ!Ο Σαλπιγγίδης πάσαρε με τη μια στον Μουσλίμοβιτς, εκείνος σούταρε εντος περιοχης, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ακινφέεβ.

33' - Σουτ του Λαβ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα περνά άουτ.

20' - Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει γήπεδο και απειλεί περισσότερο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

11' - Άλλη μια καλή φάση για τον ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης έκανε δυνατό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ακινφέεβ.

9' - Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Στην αντεπίθεση ο Μουσλίμοβιτς τράβηξε πάνω του όλους τους αμυντικούς, την κατάλληλη στιγμή έδωσε αριστερά στον ελεύθερο Ίβιτς, όμως το πλασέ του Σέρβου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

1' - Ο Βάγκνερ Λοβ έκανε του σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

1' - Στην σέντρα Η ΤΣΣΚΑ

ENAΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: «Λουζνίκι»
Διαιτητής: Λοράν Ντουαμέλ (Γαλλία)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λεονίντ Σλούτσκι): ΑΑκινφέεφ, Ναμπάμπκιν, Ιγκνάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Μαμάεφ, Σεμπέρας, Τόσιτς, Κάουνα, Νέσιντ, Λοβ.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς.