ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συσπείρωση από παίκτες και φιλάθλους

Συσπείρωση από παίκτες και φιλάθλους
Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι των «αιωνίων» έχουν ως συνέπεια...

Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι των «αιωνίων» έχουν ως συνέπεια την εντυπωσιακή συσπείρωση του κόσμου του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο προβλέπεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων που θα θελήσουν να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Επιπλέον, στην «πράσινη» ΠΑΕ υπάρχει η σκέψη για το ματς με τους Περιστεριώτες να υπάρξει γενική είσοδος 10 ευρώ προκειμένου οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου να φιλοξενήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους σε μια προσπάθεια να ακουστεί η φωνή για αλλαγή -επιτέλους- στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, με ανακοίνωση του ο Ενιαίος Φορέας καλεί τους φιλάθλους σε μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού και μέσω αυτής να μεταβεί ο κόσμος στο γήπεδο.

Προσφυγή στην UEFA

Ο επίσημος Παναθηναϊκός από την πλευρά του, είναι αγανακτισμένος για το γεγονός ότι ο διαιτητής του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, κ. Καλόπουλος, παρέλειψε να καταγράψει στο φύλλο αγώνα μια σειρά από γεγονότα, όπως και τα ρατσιστικά φαινόμενα σε βάρος του Σισέ, αφετέρου δε, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχουν ετοιμάσει τον φάκελο με τα στοιχεία που θα καταθέσουν αρχικά στην ΕΠΟ και μέσω αυτής και στην UEFA.