ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλικά σενάρια για Σισέ

Αγγλικά σενάρια για Σισέ
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπλάκμπερν είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, ...

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπλάκμπερν είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα fansfc.com, εμφανίζει τον 29χρονο άσο του Παναθηναϊκού αποφασισμένο να φύγει από την Ελλάδα- όπου συνέβαλε τα μέγιστα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το νταμπλ στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα - εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων ρατσιστικών επιθέσεων που δέχεται.
Μάλιστα το δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις του Γάλλου σταρ στις οποίες είναι έκδηλη η αγανάκτησή του.

«Η ατμόσφαιρα στα γήπεδα τη φετινή σεζόν έχει ξεφύγει. Έχω γίνει θύμα ρατσιστικών προσβολών ήδη δύο φορές. Το καλοκαίρι φεύγω από την Ελλάδα σίγουρα. Ακόμα και αν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι φανταστικοί και ο σύλλογος σπουδαίος, δεν θέλω να παίξω άλλο σε αυτό το πρωτάθλημα»,
φέρεται να δήλωσε ο επιθετικός των πρασίνων.

Σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους, οι ιθύνοντες των «ρόδων» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Σισέ την ευκαιρία να επιστρέψει την Αγγλία και το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League (έχει αγωνιστεί σε Λίβερπουλ και Σάντερλναντ), με το ντιλ να αγγίζει συνολικά τα 8 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε ότι από την στιγμή που ο Σισέ προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Ελλάδα (χωρίς να αναφέρει ωστόσο κάτι για ρατσισμό), όλο και περισσότερα σενάρια, κυρίως από τη «Γηραιά Αλβιόνα», βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την εγκυρότητά τους όμως να αποτελεί ερωτηματικό.