ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Zοτς: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Zοτς: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»
Το επόμενο παιχνίδι στη Μάλαγα κοιτάζει πλέον ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ. Ο «Ζοτς» υπογράμμισε...

Το επόμενο παιχνίδι στη Μάλαγα κοιτάζει πλέον ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ.
Ο «Ζοτς» υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα με τους Λιθουανούς: «Η Λιέτουβος άξιζε τη νίκη. Έπαιξε σοβαρά από το πρώτο λεπτό και συνέχισε έτσι μέχρι το τέλος, δείχνοντας μεγάλη θέληση και σοβαρότητα. Είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι το κλειδί θα ήταν η άμυνα, κάτι όμως που δεν κάναμε. Στην πρώτη περίοδο δεν παίξαμε πολύ καλή άμυνα και δεχθήκαμε 23 πόντους. Είναι αλήθεια ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερα, ενώ στο 3ο προσπάθησα με αλλαγές να ανανεώσω την ομάδα. Είναι σημαντικό να αγωνίζονται όλοι οι παίκτες. Στην τελευταία περίοδο είχαμε πρόβλημα γιατί κάναμε κάποια άσχημα σουτ παρότι δεν ήταν υπό πίεση, ενώ επιπλέον η αντίπαλός μας πήρε δέκα αμυντικά ριμπάουντ, ενώ εμείς μόλις τέσσερα».
Στη συνέχεια ο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε: «Το έχω πει πολλές φορές ότι αν δεν παίζεις σκληρά, με μαχητικότητα και ως ομάδα, δεν μπορείς να κερδίσεις. Πριν από επτά μέρες ήμασταν σε εξαιρετική κατάσταση, γιατί είχαμε δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Τώρα είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Τώρα ήρθε στιγμή να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να δείξουμε χαρακτήρα και να πάμε στην Μάλαγα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Ξαναλέω ότι πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας».