ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού o Άρης

Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού o Άρης
Ο Αρης θέλει να κάνει την υπέρβαση και να γράψει ιστορία απόψε στο....

Ο Αρης θέλει να κάνει την υπέρβαση και να γράψει ιστορία απόψε στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» με «προίκα» το 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Σήμερα το βράδυ (24/02, 22:05 ώρα Ελλάδας) ο Αρης θέλει να κάνει μια ακόμη υπέρβαση στο φετινό του ταξίδι στο Europa League και να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, κατά πολλούς το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Με «προίκα» το 0-0 πριν από δέκα βράδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου οι «κίτρινοι» όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια τον πανίσχυρο αντίπαλό τους, μια ομάδα που το μπάτζετ της φτάνει στα 350 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είχαν τις δικές τους ευκαιρίες και διεκδίκησαν την νίκη ως ίσος προς ίσο.

Στον Αρη δεν παραγνωρίζουν τις μεγάλες δυσκολίες που έχει το αποψινό παιχνίδι, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να στερήσει το δικαίωμα στην ελπίδα σε μια ομάδα, η οποία με την πορεία και τα αποτελέσματά της έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αποκλείοντας –μεταξύ άλλων- την φετινή υπερπρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμμαχος στην προσπάθεια θα είναι οι 5.000 περίπου οπαδοί των «κιτρίνων», οι οποίοι το τελευταίο 48ώρο κιτρίνισαν την αγγλική πόλη και σε λίγες ώρες ετοιμάζονται να κατακλύσουν τις κερκίδες του «Σίτι οφ Μάντσεστερ».

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος και στον ψυχολογικό τομέα, σκέφτεται να παρατάξει ένα σχήμα, το οποίο αναμένεται να έχει ομοιότητες με αυτό του πρώτου αγώνα. Στο 4-1-4-1, που είναι η πιο πιθανή διάταξη του Αρη, ο Σηφάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Για την άμυνα προορίζονται οι Βανγκέλι (δεξιά), Μίσελ (αριστερά), Λαζαρίδης, Ρονάλντο (στόπερ), ενώ σε ρόλο «σκούπας» μπροστά από την περιοχή θα είναι ο Πρίττας. Από εκεί και μετά, ο Νέτο αναμένεται να επιστρέψει στη δεξιά μεσοεπιθετική πλευρά, ο Μενδρινός είναι το φαβορί για την αριστερή, στον άξονα επικρατέστεροι είναι οι Φατί και Τόχα, ενώ το πιθανότερο είναι ο Μπομπαντίγια να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Οι υπόλοιποι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Βελλίδης, Χουάνμα, Οριόλ, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα και Κασναφέρης.

Να θυμίσουμε τέλος ότι στην Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Καστίγιο (το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής), Τσεσνάουσκις και Κουλουχέρης.