ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ροτέισον κάνει ο Χιμένεθ

Ροτέισον κάνει ο Χιμένεθ
Αλλαγές ετοιμάζει για το αρχικό σχήμα του αγώνα στο Παγκρήτιο ο Μανόλο Χιμένεθ....

Αλλαγές ετοιμάζει για το αρχικό σχήμα του αγώνα στο Παγκρήτιο ο Μανόλο Χιμένεθ.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες θα είναι βεβαρημένο καθώς διεξάγονται και οι δυο ημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα ματς με τους Θεσσαλονικείς έχουν ξεχωριστή σημασία για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς είναι μέρος της προσπάθειάς τους να πετύχουν τον μοναδικό, ουσιαστικά, στόχο που τους έχει απομείνει.

Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός χωρίς να παραγνωρίζει τη σημασία του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Εργοτέλη αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές αναφορικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει. Οι πρώτοι υποψήφιοι λοιπόν για να «πάρουν ανάσες» εν όψει ΠΑΟΚ είναι οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος που έδειξαν αρκετά καταπονημένοι στο ματς απέναντι στον Πανιώνιο με τους Ματέος και Μπαχά να φαντάζουν επικρατέστεροι για την αντικατάστασή τους.

Επίσης, απόντες από το κυριακάτικο (26/02) ματς στο Ηράκλειο θα είναι και οι Σκόκο, Μάκος που θα εκτίσουν ποινή λόγω καρτών με τον Χιμένεθ να σκέφτεται για τις θέσεις τους τους Μίτσελ και Λεονάρντο. Τέλος, στον πάγκο αναμένεται να μείνει ο Ντιόπ αν και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του ώστε να «προστατευτεί» για τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ.