ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ο Μπουρούσης δεν είναι ελεύθερος!..»

«Ο Μπουρούσης δεν είναι ελεύθερος!..»
Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι ο Γιάννης Μπουρούσης ανήκει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2012 εξέδωσε ο μάνατζέρ του...

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι ο Γιάννης Μπουρούσης ανήκει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2012 εξέδωσε ο μάνατζέρ του.
Ο Κώστας Παπαδάκης υπογραμμίζει επίσης ότι ο Έλληνας σέντερ δεν έχει δικαίωμα να συζητάει με άλλη ομάδα, παρά μόνο αν είναι να πάει στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε εποχές όπως η σημερινή, με ιδιαίτερη ένταση και πόλωση στην κοινωνία μας και δη στον αθλητισμό, πριν κάποιος γράψει κάτι, καλύτερα να το σκέπτεται δύο φορές. Αλλιώς κινδυνεύει να κατηγορηθεί, τουλάχιστον, ως κατευθυνόμενος και υποβολιμαίος, τόσο ο ίδιος όσο και ο φορέας που υιοθετεί τα γραφόμενα και τις απόψεις του.
Επί του προκειμένου και σε σχέση με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε περί επαφών που αφορούν τον κ. Γιάννη Μπουρούση, του οποίου τυγχάνω εκπρόσωπος από το 2005, ξεκαθαρίζω τα εξής:
Ο κ. Μπουρούσης και η ΚΑΕ Ολυμπιακός, το καλοκαίρι του 2009, συμφώνησαν από κοινού σε συμβόλαιο τριών χρόνων που λήγει το καλοκαίρι του 2012. Ο κ. Μπουρούσης δεν διατηρεί δικαίωμα αποχώρησης, εκτός της περίπτωσης του ΝΒΑ και μόνον. Συνεπώς, ο κ. Μπουρούσης δεν είναι ελεύθερος ώστε να χρειάζεται να ψάχνει ομάδα και μπορεί να φύγει μόνο μετά από απόφαση του Ολυμπιακού και όχι δική του.
Όλα τα υπόλοιπα "σενάρια" δεν μας αφορούν και τα συμπεράσματα του καθενός περιττεύουν… Ωστόσο, αν είναι επαναλαμβανόμενα, δεν μπορούν να θεωρηθούν ως συμπτωματικά και θα αντιμετωπιστούν με διαφορετική διάθεση.
Κώστας Παπαδάκης»