ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομόνοια: «Τραυμάτισαν ποδοσφαιριστή»!

Ομόνοια: «Τραυμάτισαν ποδοσφαιριστή»!
Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (24/2) η διοίκηση της Ομόνοιας, για όσα έγιναν στην απογευματινή προπόνηση, όταν οπαδοί της...

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (24/2) η διοίκηση της Ομόνοιας, για όσα έγιναν στην απογευματινή προπόνηση, όταν οπαδοί της ομάδας διέκοψαν την προπόνηση, προπηλάκισαν τους παίκτες και τραυμάτισαν ποδοσφαιριστή.
Όπως τόνισε η διοίκηση των «πρασίνων», αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε δεν αρμόζει στην Ομόνοια, ενώ είναι κάτι που τη ντροπιάζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ήδη θα έχετε πληροφορηθεί τα όσα συνέβησαν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Ως εκ τούτου, δε υφίσταται ανάγκη να προβούμε αυτή την ώρα σε καταγραφή τους. Όμως ενέργειες όπως η διακοπή της προπόνησης, ο προπηλακισμός παικτών και ο τραυματισμός ενός εξ’ αυτών (Θεοδόσης Κύπρου), δημιουργούν μία κατάσταση που δεν αρμόζει στην Ομόνοια και που τη ντροπιάζει.

Η διοίκηση μελετά διεξοδικά την όλη κατάσταση και αξιολογεί τα γεγονότα. Προτεραιότητα μας είναι όμως η ομάδα, η στήριξη της και η προσπάθεια να παρουσιαστεί έτοιμη στον αγώνα με την Ανόρθωση. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας να το πετύχουμε, παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων ωρών.

Συνεπώς, θεωρούμε ότι η προπόνηση του Σαββάτου, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό, είναι και η ευκαιρία να δώσουμε σαφές μήνυμα ότι πηγαίνουμε σαν Ομόνοια να δώσουμε τη μάχη στο ντέρμπι της Κυριακής».

Διαβάστε επίσης: “Ντου” κάνουν και οι οπαδοί της Ομόνoιας!