ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Φανταστικός ο κόσμος του Άρη"

"Φανταστικός ο κόσμος του Άρη"
Αναφορά στον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο «City of Manchester», έκανε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ρομπέρτο Μανσίνι....

Αναφορά στον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο «City of Manchester», έκανε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ρομπέρτο Μανσίνι.
Ο τεχνικός των Άγγλων τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του μόνο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Άρη.

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου του Ρομπέρτο Μανσίνι:

Αν είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του:
«Είμαι ευχαριστημένος για το πρώτο ημίχρονο γιατί τρέχαμε και κυνηγούσαμε την μπάλα, όμως στο δεύτερο δεν είμαι καθόλου, γιατί δεν πιέσαμε τους παίκτες του Άρη όσο θα έπρεπε και ειδικά μετά το 2-0. Έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας, αλλά δεν σταματάμε εκεί, θέλουμε συνεχείς βελτίωση».

Για τον τραυματισμό του Κομπανί:
«Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κομπανί και να είναι μαζί μας στο Κυριακάτικο παιχνίδι».

Για τον Μπαλοτέλι:
«Είναι το δεύτερο παιχνίδι που έπαιξε μετά τον τραυματισμό του. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλά, όμως στο δεύτερο έριξε την απόδοσή του».

Αν μπορεί να φτάσει η Σίτι να φτάσει ως τον τελικό:
«Μπορούμε να φτάσουμε τελικό, όμως πρώτα θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στα οποία πρέπει να παίρνουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο του Άρη:
«Φανταστικοί οι φίλαθλοι του Άρη, δεν σταματήσανε να τραγουδάνε ούτε λεπτό, αλλά και οι Άγγλοι φίλαθλοι είναι το ίδιο. Τραγουδάνε συνεχώς».

Συντάκτης: Δημήτρης Πιπερίδης