ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στάσιμο το θέμα Μπλάνκο

Στάσιμο το θέμα Μπλάνκο
Για ακόμη μια βδομάδα δεν υπήρξε καμία απολύτως εξέλιξη στην υπόθεση του...

Για ακόμη μια βδομάδα δεν υπήρξε καμία απολύτως εξέλιξη στην υπόθεση του Ίσμαελ Μπλάνκο, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε δεσμευθεί πως θα καταθέσει νέα πρόταση στον Αργεντινό επιθετικό εντός της εβδομάδας,

Μάλιστα, από την μεριά του Μπλάνκο εκφράζεται η απορία γιατί δεν ξεκαθαρίζει τη στάση της η «Ένωση», προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να μπορέσει να προγραμματίσει το μέλλον του και όχι να συντηρείται στον «αέρα» μια τέτοια κατάσταση.

Ροτέισον με Εργοτέλη

Ο Μανόλο Χιμένεθ προτίθεται να παρατάξει με αλλαγές την ομάδα του στο ματς με τον Εργοτέλη με σκοπό να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, ο Σάχα θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, ο Ματέος θα είναι ο αντικαταστάτης του Δέλλα, με τον Γεωργέα να αντικαθιστά τον Γιάχιτς στα δεξιά. Νταντόμο στα αριστερά και Νασούτι αναμένεται να είναι οι άλλοι δύο της αμυντικής τετράδας.

Οι Καφές και Μίτσελ θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μπερνς, Λεονάρντο και Γκερέιρο να συνθέτουν την τριπλέτα πίσω από τον Μπλάνκο.