ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής

Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League δεν έκανε δεκτή την πρόταση μομφής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League δεν έκανε δεκτή την πρόταση μομφής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο εκπρόσωπος της "πράσινης" ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, αποχώρησε από τη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Υπέρ της παραμονής του Βαγγέλη Μαρινάκη τάχθηκαν 8 ομάδες, οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Ηρακλής, Ατρόμητος, Πανιώνιος και Πανσερραϊκός, κατά τάχθηκαν τρεις ομάδες, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Αρης, ενώ υπήρξαν και 6 λευκά, που προήλθαν από τις ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Λάρισα, Ξάνθη και την ΕΠΟ.

Κατά την αποχώρησή του από τη συνεδρίαση της Super League, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού και προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, τόνισε: "Εγινε ψηφοφορία για την πρόταση μομφής. Ο Παναθηναϊκός δεν συμφωνεί με πρόεδρο τον κ. Μαρινάκη και αποχώρησε. Εδώ κόντεψαν να μας βγάλουν κατηγορούμενους. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά είναι κάποια γενικά θεσμικά ζητήματα που πρέπει να λύσουμε και για αυτό θα κάνουμε προτάσεις".