ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με κόσμο στην Τούμπα

Με κόσμο στην Τούμπα
Το «παρών» στον αγώνα της Κυριακής (27/02) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα δώσουν οι φίλαθλοι της Καβάλας.

Το «παρών» στον αγώνα της Κυριακής (27/02) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα δώσουν οι φίλαθλοι της Καβάλας.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης ζήτησε την παραχώρηση θύρας για τις ανάγκες της ομάδας της Ανατολικής Μακεδονίας, με την διοίκηση του «Δικέφαλου» να κάνει δεκτό το αίτημα των «Αργοναυτών», που θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας, με γενική είσοδο 10 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της Καβάλας, περίπου 300 οπαδοί της ομάδας θα βρεθούν την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη, όπου θα στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Χένρικ Κάσπερτσακ.

Στα αγωνιστικά, με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (25/02) η προετοιμασία της Καβάλας, όπου ο Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα και να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, εκτός πλάνων είναι ο Δημήτρης Δρόσσος που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου που υποφέρει από ίωση.

Αντίθετα, κανονικά στην διάθεση του Πολωνού τεχνικού έχει τεθεί ο Δημήτρης Πετκάκης και ο Νεμάνια Βουτσίσεβιτς, ενώ επιστρέφει και ο Ιγκόρ Τόμασιτς που εξέτισε την ποινή του.

Η προετοιμασία του ΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το μεσημέρι με μία προπόνηση, όπου μετά το τέλος θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα μεταβεί οδικώς στην Θεσσαλονίκη.