ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεύμα και… Κύπελλο

Γεύμα και… Κύπελλο
Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ γευμάτισαν στα Σπάτα δείχνοντας πως η ομάδα είναι ενωμένη εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με Εργοτέλη..

Παίκτες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ γευμάτισαν στα Σπάτα δείχνοντας πως η ομάδα είναι ενωμένη εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ.

Μετά το δείπνο της διοίκησης με τον Μανόλο Χιμένεθ σειρά είχε το γεύμα που παρέθεσε ο Ισπανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Έτσι, μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής παίκτες και τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου μετέβησαν σε ταβέρνα στην περιοχή των Σπατών, κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Το μενού περιελάμβανε κυρίως κρεατικά ενώ το παρών έδωσε για λίγο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης. Ωστόσο δεν είχε τη δυνατότητα να καθίσει αρκετή ώρα μαζί με την ομάδα καθότι έπρεπε να αποχωρήσει για να παραστεί στη συνεδρίαση της Super League.

Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και το κλίμα οικογενειακό κατά τη διάρκεια του γεύματος από το οποίο φυσικά δεν έλειψαν και οι συζητήσεις για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλοι λοιπόν έδειξαν να έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των δυο αναμετρήσεων με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και να δώσει κίνητρο στον κόσμο να σταθεί δίπλα της στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.