ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ: Σύνθημα νίκης από Φερέιρα

ΠΑΟ: Σύνθημα νίκης από Φερέιρα
Την ψυχολογία των παικτών του προσπάθησε να ανεβάσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...

Την ψυχολογία των παικτών του προσπάθησε να ανεβάσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στην προπόνηση της Παρασκευής, ενόψει του σημερινού εντός έδρας αγώνα (19:30- NOVA) με τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος προπονητής, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μπούνε δυνατά στο παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη από την ομάδα του Περιστερίου, ικανοποιώντας παράλληλα και τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το ματς.

Ο 64χρονος τεχνικός μίλησε και με τους συνεργάτες του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, στους οποίους φέρεται να είπε: «Μακάρι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει. Έχουμε απουσίες και ένα γεμάτο Στάδιο θα μας τονώσει την ψυχολογία».

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο Φερέιρα, δεν είναι δύσκολο να την μαντέψει κανείς, λόγω των πολλών απουσιών που υπάρχουν. Εκτός πλάνων για διαφόρους λόγους βρίσκονται οι Μπουμσονγκ, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λέτο, Βύντρα και Καρνέζης.
Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Στο δεξί άκρο της άμυνας τη θέση του Βύντρα θα πάρει ο Σεϊταρίδης, ενώ στο αριστερό θα παίξει ο Σπυρόπουλος.
Οι δύο στόπερ θα είναι οι Καντέ και Σαριέγκιμ, ενώ τη θέση του αμυντικού μέσου που θα κάλυπτε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, θα καλύψει ο Σιμάο.

Τον Μοζαμβικανό ποδοσφαιριστή, θα πλαισιώσουν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, ενώ οι τρεις που θα κινούνται στην γραμμή κρούσης, θα είναι οι Γκοβού στη δεξιά πλευρά, ο Νίνης στην αριστερή και ο Σισέ στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαυρίας, Ιωαννίδης, Πλεσί, Μαρίνος, Πετρόπουλος.