ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατσαβάκης: «Ιδανικό ντεμπούτο»

Κατσαβάκης: «Ιδανικό ντεμπούτο»
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, έμεινε ο Μάκης Κατσαβάκης, που μίλησε...

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, έμεινε ο Μάκης Κατσαβάκης, που μίλησε για αδικαιολόγητη καθίζηση στο δεύτερο μέρος.

Στις δύο όψεις που είχε το σημερινό παιχνίδι στην Κέρκυρα, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, λέγοντας:
«Το παιχνίδι είχε δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και δίκαια προηγήθηκε με 0-3 στο σκορ, ενώ θα μπορούσε βάση των ευκαιριών που δημιούργησε, να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Στην επανάληψη, είχαμε μια αδικαιολόγητη καθίζηση και μπορώ να πω ότι το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Κέρκυρα, ίσως να της έδωσε το δικαίωμα να πιστέψει στην ανατροπή. Όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:
«Την Τρίτη που έκανα την πρώτη επαφή μαζί τους, τους είπα ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και ότι θα πλήρωνα εισιτήριο για να την παρακολουθήσω. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το συνάδελφό μου και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα καλύτερο ντεμπούτο. Από δω και πέρα, πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση ενώ δε χρειάζεται να κάνουμε πολλές αλλαγές, μόνο σε κάποια ατομικά μαρκαρίσματα».