ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Μέλμπεργκ στη Ν. Σμύρνη

Χωρίς Μέλμπεργκ στη Ν. Σμύρνη
Χωρίς τον Μέλμπεργκ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση, τον τιμωρημένο Τοροσίδη...

Χωρίς τον Μέλμπεργκ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση, τον τιμωρημένο Τοροσίδη, αλλά και τον Φετφατζίδη, θ' αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο, αύριο (27/2, 19:30), στη Νέα Σμύρνη.

Μ’ ένα δυσάρεστο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή (27/2, 19:30) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Συγκεκριμένα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναγκάστηκε ν’ αποκλείσει τον Όλοφ Μέλμπεργκ από την 18άδα για το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς ο διεθνής Σουηδός αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση με διάταση.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» καλείται πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του Μέλμπεργκ στην «καρδιά» της άμυνας του Ολυμπιακού, με πιθανότερο τον συμπατριώτη του, Ραούλ Μπράβο. Ελπίδες για να είναι στο αρχικό σχήμα της πειραϊκής ομάδας έχει ωστόσο, και ο νεαρός Γιάννης Ποτουρίδης.

Εκτός του τραυματία Μέλμπεργκ -θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Δευτέρα (28/2), με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάταση στον λαγονοψοΐτη μυ- ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέκλεισε από την 18άδα και τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος μένει για δεύτερο σερί ματς στην… εξέδρα χωρίς ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο τιμωρημένος, Βασίλης Τοροσίδης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αλλά και οι δύο νεαροί τερματοφύλακες της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος και Μπάλαζ Μέγιερι.

Όλοι όσοι δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Πανιώνιο, θα προπονηθούν αύριο, Κυριακή (27/2), στις 10:30.

Οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, είναι οι εξής:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ουρτάδο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς και Τζεμπούρ.