ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό η ΑΕΚ, μεγάλο διπλό η Καβάλα!

Διπλό η ΑΕΚ, μεγάλο διπλό η Καβάλα!
H Καβάλα πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής επικρατώντας του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0. Σε ένα εξαιρετικό 2ο ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε του...

H Καβάλα πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής επικρατώντας του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0 με γκολ του Νικουλάε και Ρίος.
Σε ένα εξαιρετικό 2ο ημίχρονο, η ΑΕΚ επικράτησε του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 3-2 με γκολ του Μπλάνκο, του Μπερνς και του Γεωργέα. Τα γκολ για τον Εργοτέλη ο Λεάλ και ο Φραγκουλάκης.




ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕΚ 2-3

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90'+6' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Σκόρερ ο Φραγκουλάκης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

90'+4' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Σκόρερ ο Γεωργέας. Ο Μπαχά έκανε την μπαλιά από την άμυνα της ΑΕΚ, ο Μίτσελ που έφυγε πίσω από την μεσαία γραμμή έκανε την κούρσα μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Γεωργέας σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

90' - Ένταση στους πάγκους των δυο ομάδων, μεταξύ του Νίκου Καραγεωργίου και του Βασίλη Δημητριάδη. Και οι δύο περνάνε έξω από τον αγωνιστικό χώρο με τον Καραγεωργίου να αντιδρά έντονα.

82' - Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη να κάνει το 2-2. Ο Λεάλ μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το γύρισμα η μπάλα πέρασε από όλους, και ο Ρομάνο δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της και να την στείλει στα δίχτυα και έτσι χάθηκε η ευκαιρία.

60' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Σκόρερ ο Λεάλ ο οποίος έκανε μια πολύ ωραία εκτέλεση πέναλτι.

59' - ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Μανωλά (2η κίτρινη). Ο Ρομάνο εκτέλεσε φάουλ, ο Μπουντιμίρ έκανε την κεφαλιά και ο Μανωλάς σταμάτησε την μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μανωλά.

59' - ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Εργοτέλη.

49' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Σκόρερ ο Μπερνς. Ο Γκερέιρο από πλάγια αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Μπέρνς από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δασκαλάκη.

47' - Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Ο Λαγός έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μπερνς έπιασε το σουτ, η μπάλα έφυγε άουτ.

46' - Δυνατό μακρινό σουτ του Γκερέιρο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δασκαλάκη.

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΛΗΞΗ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Η ΑΕΚ είναι μπροστά στο σκορ με το γκολ του Μπλάνκο.

42' - Σέντρα του Ρουμπάκη από δεξιά, ο Ορφανός έκανε την κεφαλιά αλλά η μπαλα έφυγε άουτ.

36' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Σκόρερ ο Μπλάνκο. Φάση διαρκείας στην εστία του Δασκαλάκη. Ο Γκερέιρο μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε την παράλληλη μπαλιά στην μικρή περιοχή, ο Μπλάνκο έκανε το σουτ, απέκρουσαν οι αμυντικοί του Εργοτέλη, ξανά ο Μπλάνκο το σουτ, απέκρουσε ο Δασκαλάκης η μπάλα έφτασε και πάλι στον Αργεντινό επιθετικό ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την «Ένωση»

28' - Eυκαιρία για τον Εργοτέλη, όταν ο Ορφανός έκανε την κεφαλιά- πάσα στον Μπουντιμίρ αυτός έκανε το σουτ, αλλά τελευταία στιγμή ο Νασούτι απομάκρυνε την μπάλα

21' - Ο Μπέρνς έκανε την πάσα στον Μπλάνκο, ο τελευταίος έκανε το δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Δασκαλάκης έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

20' - Είκοσι λεπτά συμπληρωμένα στο «Παγκρήτιο» και λείπει η μεγάλη φάση…

6'- Πρώτη "υποψία" φάσης στον αγώνα. Ο Μπλάνκο βγήκε τετ α τετ με τον Δασκαλάκη, ωστόσο γλίστρισε και έτσι ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη μπλόκαρε την μπάλα.

*-Στην σέντρα ο Έργοτέλης

ENAΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: «Παγκρήτιο»

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Ορφανός, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Μανωλάς, Γεωργέας, Καφές, Μίτσελ, Λαγός, Γκερέιρο, Μπερνς, Μπλάνκο

ΠΑΟΚ - ΚΑΒΑΛΑ 0-2

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90' - Τα τρία λεπτά των καθυστερήσεων παίζονται ήδη στην Τούμπα.

76' - Κοντά στο 3-0 η Καβάλα. Ο Ονουάτσι μόνος απέναντι από τον Κρέστις, σουτάρει αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ απομακρύνει με τα πόδια..

73' - Κεφαλιά του Σαλπιγγίδη μετά από φάουλ του Λίνο, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια

67' - Ο Αμπντούν για την Καβάλα σουτάρει από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

60' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Σκόρερ ο Ρίος. Ο Ρίος δέχεται την μπάλα στο ύψος της περιοχής, πιάνει ένα ξερό σουτ με το δεξί, η μπάλα σκάει μπροστά από τον Κρέσιτς και καταλήγει στα δίχτυα του.

59' - Σουτ του Ίβιτς από μακρυά, ο Γκαλίνοβιτς ελέγχει την πορεία της μπάλας και την αφήνει να περάσει άουτ.

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΛΗΞΗ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες, η Καβάλα το γκολ!

44' - Ο Αμπντούν μπαίνει επικίνδυνα από αριστερά αλλά αντί να γυρίσει στον αφύλακτο Ονουάτσι, σουτάρει αδύναμα στην αγκαλιά του Κρέσιτς

37' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Σκόρερ ο Νικουλάε. Η Καβάλα κόντρα στην ροή του αγώνα ανοίγει το σκορ στην Τούμπα ύστερα από αντεπίθεση με τον Νικουλάε να ανοίγει το σκορ!

34' - Σέντρα του Βιερινία, ο Σαλπιγγίδης δεν προλαβαίνει να ακουμπήσει με το κεφάλι την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα..

29' - Δυνατό σουτ του Μουσλίμοβιτς έξω από την περιοχή, στη δεξιά του γωνία διώχνει πέφτοντας ο Γκαλίνοβιτς .

25' - Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Τσουκαλάς βγάζει μόνο του τον Μουσλίμοβιτς απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς, όμως και ο Βόσνιος σουτάρει άουτ.

22' - Ο Χργκόβιτς γυρίζει με το κεφάλι στον Γκαλίνοβιτς, ο Ελ Ζαρ προλαβαίνει και μπαίνει στη φάση, πλασάρει τον Γκαλίνοβιτς αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

21' - Η πιο καλή ευκαιρία ως τώρα για τον ΠΑΟΚ με τον Βιερινία να βγάζει μόνο του τον Σαλπιγγίδη απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς, ο Έλληνας στράικερ όμως σουτάρει άουτ..

4' - Νέο σουτ για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λίγο έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα άουτ.

3' - Πρώτο σουτ για τον ΠΑΟΚ με τον Τσουκαλά να δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

*- Κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη του πρώην ποδοσφαιριστή των Αίαντα Γαστούνης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού Βόλου, Βέροιας, Παναχαϊκής και Ναυπακτιακού, Κώστα Ανδριόπουλου που δεν κατάφερε να κερδίσει την «άνιση μάχη» με την λευχαιμία και υπέκυψε σε ηλικία 27 ετών.

*- Το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα λόγω μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη του. Πιο συγκεκριμένα μπήκαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και κρατούσαν στα χέρια τους ένα πανό για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ το οποίο αναγράφει, "Λευτεριά στα αδέρφια μας".

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Γκαγκάς (Λάρισας), Τρύφων (Δράμας)
Γήπεδο: «Τούμπα»

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιερινία, Σνάουτσερ, Τσουκαλάς, Ετό

ΚΑΒΑΛΑ(Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πέρτζελ, Ρίος, Νικουλάε, Καρντόζο, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι. Αμπντούν