ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AEK: «Όλοι μια γροθιά»

AEK: «Όλοι μια γροθιά»
Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απευθύνει η ΑΕΚ εν όψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη...

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απευθύνει η ΑΕΚ εν όψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.
Την Τετάρτη (02/03) στις 21.00 διεξάγεται η πρώτη «μάχη» της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» έχουν αντιληφθεί πως μέσω του θεσμού του Κυπέλλου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψουν στο δρόμο των τροπαίων.
Γι’ αυτό λοιπόν η διοίκηση αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων και μέσω επίσημης ανακοίνωσής της να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σεβόμενη την ανιδιοτελή αγάπη των φιλάθλων για την ομάδα μας, μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, κόσμος, προπονητής, παίκτες και διοίκηση πρέπει να γίνουμε μια γροθιά, όπως γίνονται πάντα οι Ενωσίτες όταν η ιστορία το απαιτεί και να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.
Έτσι, η ΠΑΕ ΑΕΚ ορίζει τις τιμές των εισιτηρίων στις χαμηλότερες της δεκαετίας, 10, 15 και 20 ευρώ, καθώς και είσοδο (πλην θ 29 και VIP) για όλα τα παιδιά έως 12 ετών, 5 & 7 ευρώ.
Μέρος των εσόδων θα δοθεί στα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τη στήριξή τους και την ενίσχυση της μεγάλης τους προσπάθειας. Όλοι μαζί πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να δώσουμε, με αγνό φίλαθλο πνεύμα, ένα ηχηρό παρόν σε αυτό το βήμα πρόκρισης για τον Τελικό της 30ής Απριλίου. Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!».