ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βεκρής: «Από κατήγοροι, κατηγορούμενοι»

Βεκρής: «Από κατήγοροι, κατηγορούμενοι»
Την ύπαρξη διαμάχης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο Τζόνι Βεκρής. Μετά το τέλος του ΔΣ της ΕΠΟ ο...

Την ύπαρξη διαμάχης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο Τζόνι Βεκρής.
Μετά το τέλος του ΔΣ της ΕΠΟ ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Τζόνι Βεκρής, μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας και υποστήριξε ότι ναι μεν υπήρξαν προτάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση για τη λήψη μέτρων, ωστόσο τόνισε πως δεν υπήρξε και πάλι εκτόνωση της έντασης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την πλευρά του Ολυμπιακού.
«Δεν ήταν πολύ καλό το κλίμα με τον κ. Μαρινάκη από τη στιγμή που μας κατηγόρησε για αδιαφορία προς την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου»,
είπε αρχικά ο Τζόνι Βεκρής και πρόσθεσε:
«Αυτό δεν ισχύει φυσικά και θα πω αυτό που είπε και ο κ. Γόντικας. Από κατήγοροι θα βρεθούμε στο τέλος κατηγορούμενοι. Νομίζω ότι τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο Σάββατο τα λένε όλα».

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις από την προσφυγή του Παναθηναϊκού στην FIFA και την UEFA, απάντησε:
«Δεν άρεσε αυτή η κίνηση στον κ. Μαρινάκη, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για τις αντιδράσεις των υπόλοιπων».

Από εκεί και πέρα, ο Τζόνι Βεκρής μίλησε και για το θέμα συζήτησης του ΔΣ, αναφέροντας:
«Θα υπάρχει επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έγινε μια γενικότερη τοποθέτηση του κ. προέδρου της ΕΠΟ για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν. Πρότεινε κάποια μέτρα και ο κ. Μαρινάκης και είναι όλα προς τη σωστή κατεύθυνση και σε ότι αφορά τη διαιτησία και σε ότι αφορά την καταπολέμηση της βίας. Δεν λήφθηκαν αποφάσεις, έγινε μια συζήτηση για τα προτεινόμενα μέτρα και όπως είπα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση».

Ενώ συμπλήρωσε ότι:
«Τέθηκε το θέμα της αυστηροποίησης των ποινών, της ποινικοποίησης του αθλητικού νόμου, να σταματήσουν να υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των πειθαρχικών επιτροπών, να μπορούν να κάνουν συλλήψεις και οι σεκιούριτι και μια σειρά άλλων προτάσεων».