ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ονουάτσι: «Δεν υπάρχουν μυστικά, δουλεύουμε σκληρά»

Ονουάτσι: «Δεν υπάρχουν μυστικά, δουλεύουμε σκληρά»
Από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας που πραγματοποιεί φέτος η Καβάλα στη Σούπερ Λίγκα, ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι...

Από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας που πραγματοποιεί φέτος η Καβάλα στη Σούπερ Λίγκα, ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι μίλησε γι' αυτό στον «NovaΣπορ Fm». Ο Νιγηριανός επιθετικός είπε συγκεκριμένα:
«Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο, όταν έχεις στόχο και προσπαθείς, τα καταφέρνεις. Δεν υπάρχουν μυστικά, δουλεύουμε σκληρά. Η Καβάλα έχει νέα παιδιά και διάθεση και προσπαθεί να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Έχουμε έξι παιχνίδια μπροστά μας και όλα είναι πιθανά σε ό,τι αφορά την μάχη για την Ευρώπη. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Η Καβάλα κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από την τρίτη θέση και κάτω και είμαι αισιόδοξος. Βέβαια, πρέπει πρώτα να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ και μετά να δούμε το θέμα Ευρώπη».

Για τους προσωπικούς στόχους του τόνισε:
«Είμαι στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια και θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω. Να περάσω στο επόμενο επίπεδο και το όνειρό μου είναι να δοκιμάσω σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Αυτό εξάλλου είναι και το όνειρο κάθε παίκτη, να αγωνιστεί δηλαδή δίπλα σε μεγάλα ονόματα. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, στην Καβάλα για την ώρα».

Και για το ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε:
«Κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο το ελληνικό πρωτάθλημα. Είδατε τι έκαναν Άρης και ΠΑΟΚ φέτος στην Ευρώπη. Σε 3-4 χρόνια αν συνεχίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και την Καβάλα».