ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΣΑΠ: «Αποχή μετά την 26η αγωνιστική»

ΠΣΑΠ: «Αποχή μετά την 26η αγωνιστική»
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως ο ΠΣΑΠ αποφάσισε να πραγματοποιήσει αποχή...

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως ο ΠΣΑΠ αποφάσισε να πραγματοποιήσει αποχή από την 26η αγωνιστική της Super League.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ έχει ήδη εξασφαλίσει τα ΟΚ των ομάδων του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Άρη, του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, σύμφωνα με την «Sportday». Αφορμή για την συγκεκριμένη ενέργεια αποτέλεσαν τα φαινόμενα βίας, τα οποία παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

«Συζητούν όλοι. Πολιτεία. Σούπερ Λίγκα. ΕΠΟ και εμείς αμέτοχοι. Εμείς που βιώνουμε αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα κάθε Κυριακή δεν είμαστε πουθενά. Πρέπει να αναλάβουμε δράση και να δείξουμε ότι δεν πάει άλλο. Να δείξουμε την αντίθεση μας» δήλωσε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.
Ο ανώτερος εκπρόσωπος των παικτών συμπλήρωσε:

«Μετά το ματς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και τα επεισόδια που εκδηλώνονται και φέτος σε όλα τα γήπεδα και σε όλες τις κατηγορίες, ήρθε η στιγμή οι ποδοσφαιριστές να κάνουμε κάτι. Να γίνει αρχή με αποχή μιας αγωνιστικής και αν η πολιτεία δεν πάρει συγκεκριμένα μέτρα, να πάμε σε απεργία επ’ αόριστον».

Εκτός από τις παραπάνω ομάδες, οι οποίες έχουν ήδη δώσει την συγκατάθεση τους, υπάρχει η συμφωνία των αναπληρωματικών παικτών της Καβάλας (οι βασικοί είχαν ρεπό όταν έφτασε η επιστολή). Από την μεριά τους, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για την δική τους στάση, αφού πρώτα ξεκαθαρίστηκε πως στόχος είναι η καταπολέμηση της βίας, όχι η ίδια η ομάδα τους.

Ακόμα, τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν οι παίκτες της Κέρκυρας, του Αστέρα Τρίπολης, του Εργοτέλη, της Λάρισας, του Πανιωνίου, του Πανσερραϊκού, του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού Βόλου. Η μοναδική ομάδα που δεν έχει λάβει ακόμα την πρόσκληση του ΠΣΑΠ είναι ο Ηρακλής, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα.