ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δώνης: «Ευχαρίστηση που είμαστε στα ημιτελικά»

Δώνης: «Ευχαρίστηση που είμαστε στα ημιτελικά»
Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία του δίνει αύριο ο Ατρόμητος, καθώς για πρώτη φορά θα διεκδικήσει την συμμετοχή...

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία του δίνει αύριο ο Ατρόμητος, καθώς για πρώτη φορά θα διεκδικήσει την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου. Αύριο στις 6 το απόγευμα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στον πρώτο ημιτελικό και όπως είναι φυσικό υπάρχει έντονη κινητοποίηση.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής Γιώργος Δώνης τόνισε:
«Για τους άλλους τρεις διεκδικητές του Κυπέλλου Ελλάδας, η κατάσταση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός, ενώ για εμάς αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση που είμαστε στην ημιτελική φάση του θεσμού. Σύμφωνα με το βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που φαντάζει να είναι και το φαβορί. Από τη δική μας πλευρά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα φανούν απόλυτα δυνατοί με ιδιαίτερο πάθος και μεγάλη φιλοδοξία. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας ενισχύσουν δημιουργώντας μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα».

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά ο Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν οι:
Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραλής, Καραγκούνης, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Μπρίτο, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Δάρλας, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα.