ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτες της Πόρτο "βλέπει" ο Φερέϊρα

Παίκτες της Πόρτο "βλέπει" ο Φερέϊρα
Στην Πορτογαλία και την Πόρτο έχει στραμμένη την προσοχή του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού...

Στην Πορτογαλία και την Πόρτο έχει στραμμένη την προσοχή του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενίσχυση του «τριφυλλιού».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα», ο Πορτογάλος τεχνικός και ο τεχνικός διευθυντής των «δράκων» Αντέρο Ενρίκε διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και έχουν συζητήσει μερικές περιπτώσεις παικτών που εξετάζει το «τριφύλλι».

Πρώτος στην λίστα είναι ο Μαριάνο Γκονζάλες, ο οποίος αγωνίζεται και στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής αλλά και ως επιτελικός μέσος. Το καλοκαίρι ο Αργεντινός άσος μένει ελεύθερος και το κασέ του υπολογίζεται στις 400 χιλιάδες ευρώ.

Επόμενος είναι ο Ουρουγουανός Κριστιάν Ροντρίγκεζ που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Πόρτο, όταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καθόταν στον πάγκο των «Δράκων». Το συμβόλαιο του Νοτιαμερικανού άσου είναι 750 χιλιάδες ευρώ και ίσως μείνει ελεύθερος αν ο Παναθηναϊκός το καλύψει.

Τελευταίο όνομα στην λίστα είναι αυτό του Χόρχε Φουσίλε, που παίζει και στα δυο άκρα της άμυνας όμως ίσως αποτελέσει τροχοπέδη το γεγονός πως ανανέωσε το συμβόλαιο του πρόσφατα έως το 2014, στο οποίο υπάρχει ρήτρα 30 εκατομμυρίων ευρώ αλλά το γεγονός πως δεν υπολογίζεται για βασικός στην Πόρτο, ίσως παίξει τον ρόλο του.