ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημήτρης Διαμαντίδης :«Είμαστε Παναθηναϊκός»

Δημήτρης Διαμαντίδης :«Είμαστε Παναθηναϊκός»
Για τον αγώνα με τη Μάλαγα, αλλά και για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης...

Για τον αγώνα με τη Μάλαγα, αλλά και για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ανδαλουσίας υποστήριξε: «Ήταν ένας τελικός για εμάς. Θέλαμε πάση θυσία τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε κάνοντας μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Βγάλαμε αρκετές καλές φάσεις στην επίθεση και για αυτό νικήσαμε ενώ παίξαμε και καλή άμυνα. Πλέον τέλειωσε αυτή η φάση και κοιτάμε τα νοκ άουτ παιχνίδια».

Ερωτηθείς για τον λόγο που η Μάλαγα έμεινε κοντά μέχρι το ημίχρονο, αλλά και για τις επερχόμενες «συγκρούσεις» με τους «μπλαουγκράνα» τόνισε: «Τα εννιά επιθετικά ριμπάουντ μας έκαναν ζημιά. Βγάλαμε πολλά ομαδικά σουτ μέσα από καλή δουλειά ενώ όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα λυνόταν. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδας για τη συνέχεια με την Μπαρτσελόνα. Είμαστε Παναθηναϊκός και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα καλύτερά μας παιχνίδια ώστε να κερδίσουμε και να πάμε στο Φάιναλ Φορ».

Σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος, ο «Μήτσος» υπογράμμισε: «Βάλαμε τον εαυτό μας σε μία κατάσταση που δεν ήταν καλή για εμάς. Φάγαμε το κεφάλι μας μόνοι μας. Έτσι όμως είναι ο αθλητισμός και επειδή κάναμε ένα κακό παιχνίδι με τη Ρίτας και χάσαμε, τερματίσαμε δεύτεροι. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, όμως εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».