ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραιτήθηκε ο Μεσίνα!

Παραιτήθηκε ο Μεσίνα!
Ο Έτορε Μεσίνα υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ...

Ο Έτορε Μεσίνα υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ μετά τη βαριά ήττα από τη Σιένα!

Το παιχνίδι με την Μοντεπάσκι στην αυλαία του TOP-16 της Ευρωλίγκα ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για τη «Βασίλισσα» που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Παρ’ όλα αυτά η απογοητευτική εικόνα των Μαδριλένων προκάλεσε την παραίτηση του Έτορε Μεσίνα, ο οποίος σήμερα το πρωί ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο, καθώς και τους Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, Αλμπέρτο Ερέρος για τις προθέσεις του.


Το καλοκαίρι του 2009 η Ρεάλ έστρωσε χαλί εκατομμυρίων στον Ιταλό τεχνικό για να τον πείσει να αφήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Η «Βασίλισσα» δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της έστω και αν δαπανήθηκαν πολλά χρήματα τα τελευταία δύο χρόνια για την απόκτηση παικτών όπως ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα, ο Ριμάντας Καουκένας, ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς και ο Κλέι Τάκερ.

Η ήττα από τη Σιένα ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τη Ρεάλ αφού είχαν προηγηθεί αυτές από τη Βαλένθια και τη Βαγιαδολίδ για το ισπανικό πρωτάθλημα. Μάλιστα ο «Έκτορας» αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ενώ αρκέστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της Ρεάλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολο για όλους όσοι άφησαν τη δουλειά τους και αγόρασαν ένα εισιτήριο να έρθουν εδώ σήμερα (σ.σ. χθες)».