ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα πλάνα του Κατσαβάκη

Τα πλάνα του Κατσαβάκη
Σε σχήμα 4-4-2 φαίνεται να καταλήγει ο Μάκης Κατσαβάκη...

Σε σχήμα 4-4-2 φαίνεται να καταλήγει ο Μάκης Κατσαβάκης εν όψει του αυριανού (05/03) αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο Βόλο.

Αν και δεν έχει φανερώσει κάτι στις προπονήσεις, ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να έχει αποφασίσει για τους 11 που θα παρατάξει απέναντι στην ομάδα των Σερρών.

Οπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιακούποβιτς, με τον Ζέλεσι ως δεξί μπακ, τον Ζαραδούκα ως αριστερό και τους Ντολεζάι, Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Ρόκας και Μπερτόλντι θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Μπρέσκα θα παίξει δεξιά στο κέντρο, ο Καπετάνος αριστερά, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Σολάκης και Μαρτίν.

Έτσι, δύσκολα θα αγωνιστεί από την αρχή ο Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι βασικός μόνο σε περίπτωση που ο Κατσαβάκης επιλέξει σχήμα 4-4-1-1, κάτι που δείχνει δύσκολο.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Ντολεζάι θα μεταφερθεί στα χαφ με έναν εκ των Μπερτόλντι ή Ρόκα, στην άμυνα θα παίξει ο Τομάς μαζί με τον Σανκαρέ, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σολάκη, θα βρεθεί ο Νέμεθ.

Όπως είναι γνωστό, ο Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αλβάρες και Ούμπιντες, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, καθώς και στους Μητρόπουλο και Μόνχε, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου συμπεριλήφθηκαν οι Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τομάς, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Ψυχογιός, Καπετάνος, Ακόστα, Ρόκας, Μπερτόλντι, Μαρτίν, Μπρέσκα, Σολάκης, Ροντρίγκεζ, Νέμεθ.