ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πληρώνει μέσω… Super League

Πληρώνει μέσω… Super League
Στην ΑΕΚ σκέφτονται να απαλλαγούν από το… βραχνά του χρέους στο ΟΑΚΑ, με τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου της νέας σεζόν.

Στην ΑΕΚ σκέφτονται να απαλλαγούν από το… βραχνά του χρέους στο ΟΑΚΑ, με τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου της νέας σεζόν.

Τα «φέσια» της ΑΕΚ, τα οποία ως επί το πλείστον προέρχονται απο λανθασμένους χειρισμούς προηγούμενων διοικήσεων, είναι πολλά. Και κάθε τόσο ξεπροβάλλουν… νέες ανεκπλήρωτες οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, προς διάφορες κατευθύνσεις.

Παίκτες που έχουν αποχωρήσει πρόσφατα ή παλιότερα (βλ.Φερούζεμ, Ενσαλίβα, Μαϊστόροβιτς, Χέρσι) διεκδικούν χρήματα από την Ένωση, αλλά μάλλον τα μεγαλύτερα προβλήματα κρύβονται αλλού.

Ένα από αυτά είναι και το μεγάλο χρέος που βαραίνει την ΑΕΚ απέναντι στο ΟΑΚΑ. Χρέος που πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα, αν δεν θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» να βρεθούν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της… έξωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποπληρώσει τα χρήματα που οφείλει στο ΟΑΚΑ (ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ) με το ποσό που θα λάβει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ερχόμενης σεζόν!

Η διοίκηση του Σταδίου πιέζει με πολλούς τρόπους, για να πάρει τα χρήματά που της οφείλονται και στην Ένωση θέλουν να απαλλαγούν μία και καλή από έναν μεγάλο βραχνά.

Άλλωστε, το ενδεχόμενο μετακόμισης στη Ριζούπολη, φαντάζει αρκετά δύσκολο στην παρούσα φάση, καθώς από τη μία η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώνει δύο γήπεδα (οι ευρωπαϊκοί αγώνες θα διεξάγονται στο ΟΑΚΑ) και από την άλλη το «Γ.Καμάρας» χρειάζεται αρκετά χρήματα για να… μετατραπεί σε γήπεδο ικανό να φιλοξενήσει –σε μόνιμη βάση- αγώνες Super League.

Πηγή: onsports.gr