ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το βάρος στο πρωτάθλημα

Το βάρος στο πρωτάθλημα
Την προσοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στρέφουν...

Την προσοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στρέφουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την έντονη μεταγραφολογία που έχει φουντώσει από τον Τύπο, προκειμένου να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο τίτλος.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να φτάσει το καλοκαίρι για να κάνουν το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο. Έχουν εντοπίσει τις ανάγκες που υπάρχουν στο ρόστερ, έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιους παίκτες που τους ενδιαφέρουν και θα είναι έτοιμοι, τη στιγμή που πρέπει, να κάνουν τις απαραίτητες προσθήκες.

«Ανακατεύει» την τράπουλα ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να μην ξεκινήσει τον Άριελ Ιμπαγάσα, ώστε να δώσει κάποιες «ανάσες» στον Αργεντινό, αφού δείχνει σημάδια κόπωσης στους τελευταίους αγώνες. Το ίδιο προτίθεται να κάνει ο Ισπανός τεχνικός και με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, αν και θα έχει και τις απουσίες των Ριέρα, Μπράβο και Τοροσίδη.

Οι διαθέσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» τείνουν στους Πάρντο, Μανιάτη, Αβ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοντεστό, Ντουντού, Ζαϊρί, Πάντελιτς, Μιραλάς και Ρόμενταλ. Μία θέση στα χαφ διεκδικεί ο Μοϊσές Ουρτάδο, ενώ στα δεξιά ο Φετφατζίδης. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Τοροσίδης και Ριέρα, καθώς και ο τραυματίας Μπράβο.