ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα ανοιχτά για Μπλάνκο

Όλα ανοιχτά για Μπλάνκο
Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει την τελική απάντηση του Ίσμαελ Μπλάνκο...

Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει την τελική απάντηση του Ίσμαελ Μπλάνκο στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που κατέθεσε χθες επίσημα στον μάνατζερ του.

Ο αργεντινός φορ δεν φάνηκε ενθουσιασμένος από την συγκεκριμένη πρόταση καθώς φήμες ήθελαν στην προηγούμενη επαφή των δύο πλευρών να είχε μειώσει τις απαιτήσεις του στις 700.000 ευρώ ετησίως, ενώ η τωρινή πρόταση είναι 600.000 ευρώ, χωρίς τα μπόνους.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η απάντηση αναμένεται σύντομα. Ίσως όχι την επόμενη εβδομάδα, αλλά πάντως μέχρι τα τέλη του μήνα.

Με Μπλάνκο και Μπαχά στην Τούμπα

Ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται να παρατάξει την ΑΕΚ τόσο με τον Ίσμαελ Μπλάνκο όσο και με τον Ναμπίλ Μπαχά και με σύστημα 4-4-2 στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός της «Ένωσης» προτίθεται πίσω από τους δύο φορ και στην κορυφή του ρόμβου να τοποθετήσει τον Γκερέιρο, με τον Ντιόπ καθαρό αμυντικό χαφ και τους Μάκο-Μίτσελ να τον πλαισιώνουν. Ο Σάχα θα είναι ξανά στο τέρμα, το δίδυμο Δέλλα-Ματέος, που ικανοποίησε απόλυτα τον Χιμένεθ, δεν αλλάζει, ο Καράμπελας παραμένει αριστερά, ενώ χθες δοκιμάστηκε ως δεξί μπακ ο Μανωλάς.