ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε: Ο Σαβιόλα και το ελληνικό του παρελθόν

Δείτε: Ο Σαβιόλα και το ελληνικό του παρελθόν

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα έχει βρεθεί στο παρελθόν αντίπαλος τόσο με τη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό, όσο και με άλλες ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο και το Onsports σας παρουσιάζει τα γκολ του εναντίον τους.

Ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός των Πειραιωτών έχει καταφέρει να σκοράρει εναντίον τριών από τους τέσσερις, συνολικά, ελληνικούς συλλόγους που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του, πάντα, σε επίσημες αναμετρήσεις.

Έχει βρει τρεις φορές δίχτυα κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, με Μονακό στην πρώτη περίπτωση και με Μπαρτσελόνα στις άλλες δύο. Μάλιστα, σε τρεις αγώνες που έχει πετύχει τέρμα εναντίον ομάδων από τη χώρα μας, έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες που έκριναν και προκρίσεις.

Τον Ολυμπιακό τον έχει βρει στον δρόμο του δύο φορές σε διπλούς αγώνες. Το 2004/05 με τη Μονακό και το 2007/08 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στις δύο περιπτώσεις για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιξε και στα δύο ματς που έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς, όμως, να σκοράρει. Η μόνη ελληνική ομάδα, στην οποία ο Σαβιόλα δεν έχει βάλει γκολ είναι η ΑΕΚ, με την οποία κοντραρίστηκε όντας παίκτης της Μπενφίκα τη σεζόν 2009/10 στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε φωτογραφίες και βίντεο, στο Onsports.gr